کد خبر : 2134547 | 31 خرداد 1404 ساعت 10:09 | 24.2K بازدید | 0 دیدگاه

بدون شوخی یا تمسخر می‌گویم

پوتین: اوضاع نگران‌کننده است

پوتین در گفت‌وگو با خبرنگاران ابراز داشت: اوضاع نگران‌کننده است، من بدون شوخی یا تمسخر این را می‌گویم، احتمال زیادی برای وقوع این جنگ وجود دارد و این احتمال در حال افزایش است و این روند که در برابر دیدگان ما دنبال می‌شود، تأثیرات مستقیمی بر ما خواهد داشت.

پوتین: اوضاع نگران‌کننده است

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از عصر ایران، رئیس جمهور روسیه نسبت به گسترش درگیری‌ها در منطقه هشدار داده و گفت که دنیا به سمت جنگ جهانی سوم پیش می‌رود.

به نقل از پایگاه خبری النشره، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از اینکه دنیا به سمت جنگ جهانی سوم پیش می‌رود، ابراز نگرانی کرد.

وی در گفت‌وگو با خبرنگاران در این خصوص ابراز داشت: اوضاع نگران‌کننده است، من بدون شوخی یا تمسخر این را می‌گویم، احتمال زیادی برای وقوع این جنگ وجود دارد و این احتمال در حال افزایش است و این روند که در برابر دیدگان ما دنبال می‌شود، تأثیرات مستقیمی بر ما خواهد داشت.

پوتین در عین حال اعلام کرد که جنگ بین ایران و اسرائیل باعث افزایش ملموس قیمت نفت نشد و نیازی به مداخله گروه اوپک پلاس برای کنترل بازارهای نفت وجود ندارد.

ولادیمیر پوتین دیروز همچنین اعلام کرد که مسکو در حال اشتراک‌گذاری «ایده‌های» خود با ایران و اسرائیل درباره نحوه پایان بخشیدن به خونریزی است.

پوتین گفت: ما با دوستان ایرانی‌مان عملاً به طور روزانه در تماس هستیم و پیشنهادهای مسکو هم‌اکنون در حال بررسی است.

دیدگاه‌ها