کد خبر : 2134711 | 31 خرداد 1404 ساعت 23:00 | 23.5K بازدید | 19 دیدگاه

جوب بلینگام: گل امروزم را از بچگی تمرین کرده بودم!

جوب بلینگام، ستاره دورتموند، می‌گوید گلش مقابل ماملودی سان‌داونز در جام جهانی باشگاه‌ها را از بچگی تمرین کرده است!

جوب بلینگام: گل امروزم را از بچگی تمرین کرده بودم!

به گزارش "ورزش سه"، برای جوب بلینگام در ترکیب اصلی دورتموند شروعی رویایی رقم خورد و او در اولین بازی‌اش گل زد و هواداران با آهنگی معروف او را تشویق کردند.

این بازیکن ۱۹ ساله در دومین بازی مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها مقابل مامِلودی سان‌داونز که با پیروزی ۴-۳ زردپوشان به پایان رسید، گل سوم دورتموند را به ثمر رساند تا تیمش ۳–۱ پیش بیفتد.

یولیان برانت از سمت راست توپ را به سمت سرهو گویراسی سانتر کرد؛ دروازه‌بان سان‌داونز، توانست توپ را دفع کند اما فقط تا وسط محوطه. جوب بلینگام دقیقاً در جای درست ایستاده بود، توپ برگشتی را با سینه کنترل کرد و از حدود ۱۵ متری دروازه را باز کرد.

2201316

بلینگام بعد از بازی در مصاحبه با دازن گفت: «این چیزی بود که از بچگی تمرینش کرده بودم. نه دقیقاً همین ضربه، ولی اینکه به‌عنوان هافبک در آن موقع به پشت محوطه جریمه برسم، چیزی است که واقعاً باید خوب بلد باشی.»

بلینگام سپس درباره پیروزی تیمش گفت: «بازی دشواری بود و حریف بارها برای ما مشکل ایجاد کرد اما خوشحالم که توانستیم به سه امتیازی که می‌خواهیم برسیم. حالا نوبت بازی سوم است و باید تمام تمرکزمان را روی آن بگذاریم.»

هواداران دورتموند که برای حمایت از تیم به ورزشگاه آمده بودند، به سبک آهنگ معروف بیتلز، اما با کمی تغییر، آواز «هی جوب» را سر دادند. پیش‌تر هم برادرش جود بلینگام در زمان حضورش در دورتموند با همین آهنگ و با نام اصلی «هی جود» تشویق می‌شد.

دیدگاه‌ها