ضربه بزرگی از برادرم خوردم
پوگبا: وقت نیاز، یوونتوس به من پشت کرد
پل پوگبا در مصاحبهای از رنجهای طولانی خود، از مصدومیتها تا محرومیت به دلیل دوپینگ، سخن گفت.

به گزارش "ورزش سه"، ستاره فرانسوی مستقیماً یوونتوس، باشگاهی که دیگر با آن همکاری ندارد، را مورد خطاب قرار داد: «از آنها کمک خواستم، اما به من کمک نشد.»
پوگبا به اکتبر 2023 اشاره کرد، زمانی که احساس کرد یوونتوس او را کنار گذاشته است: «آن زمان درخواست کمک کردم، مثلاً برای درمان یا یک مربی بدنساز، چون هنوز بازیکن یوونتوس بودم. اما حتی این را هم دریافت نکردم. واقعاً با من نبودند. این موضوع برایم ضربه سختی بود. نمیفهمیدم، من که با آنها در جنگ نبودم.»

او همچنین به ماجرای پیش از محرومیت دوپینگ، یعنی آدمربایی و تلاش برای اخاذی توسط افرادی که به خوبی میشناخت، از جمله برادر بزرگترش ماتیاس، که به سه سال زندان محکوم شد، اشاره کرد: «ما هنوز در تماس هستیم. با هم و با خانواده صحبت کردیم. پیوند خونی، پیوند خونی است. زخمی بزرگ باقی مانده، بله، اما پیش میرویم. زمان پاسخها را خواهد داد. امروز، تنها چیزی که میخواهیم این است که خانواده متحد بماند. این مهمترین چیز است. سخت است، دروغ نمیگویم. آزرده شدم. من هم انسانم. رابطه مثل قبل نیست، اما در تماسیم. وقتی تو را متوقف میکنند و اسلحه جلویت میگیرند، وقتی برای فکر کردن نداری و فقط به همهچیز بله میگویی.»
