کد: 213534404 تیر 1404 ساعت 08:32

جوردی آلبا:

فقط مسی می‌داند در پی‌اس‌جی چه شد!

جوردی آلبا صحبت‌های جالبی را درباره تقابل لیونل مسی با پاری سن ژرمن و احساس او نسبت به این باشگاه مطرح کرد.
فقط مسی می‌داند در پی‌اس‌جی چه شد!

به گزارش "ورزش سه"، اینتر میامی با تساوی ۲-۲ مقابل پالمیراس در روز دوشنبه صعودش به مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها را قطعی کرد. این نتیجه به این معنا است که لیونل مسی در مرحله یک‌ هشتم این مسابقات مقابل پاری‌ سن‌ ژرمن که تیم سابق او است قرار خواهد گرفت. مسی دو فصل در این باشگاه فرانسوی حضور داشت اما خودش اعتراف کرده که بسیار ناراحت بوده و از دوران حضورش در پایتخت فرانسه لذت نبرده است.

حالا مسی این فرصت را دارد که در دیداری حساس با پاری‌ سن‌ ژرمن به نوعی انتقامش را از این تیم بگیرد. پیش از این دیدار هم آلبا به خبرنگاران هشدار داد که مسی مصمم است این بازی را ببرد و تیمش را به مرحله یک‌ چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵ برساند.

2202225

آلبا به خبرنگاران گفت: «در نهایت، چیزی که لئو می‌خواهد پیروزی در بازی‌ها است، درست مانند بازیکن بزرگی که هست. من احساساتی که او نسبت به بارسا دارد را می‌دانم چون آنجا با هم بازی کردیم اما او چنین احساسی نسبت به پاری‌ سن‌ ژرمن ندارد. او دو سال آنجا بود و فقط خودش می‌داند چه اتفاقاتی افتاد. چیزی که مشخص است این است که بازی بسیار سختی خواهد بود و امیدواریم بتوانیم زنگ خطر را به صدا درآوریم، با توجه به این‌ که بازی مقابل چنین تیم‌هایی همیشه دشوار است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
56اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فقط مسی می‌داند در پی‌اس‌جی چه شد! | ورزش سه