کد: 213666311 تیر 1404 ساعت 13:39

رایزنی استقلالی‌ها با شورای برون‌مرزی ادامه دارد

ساپینتو همچنان در انتظار مجوز کار در ایران!

شورای برون مرزی وزارت ورزش هنوز مجوز رسمی فعالیت ریکاردو ساپینتو در لیگ برتر ایران را صادر نکرده است.
ساپینتو همچنان در انتظار مجوز کار در ایران!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که مسئولان استقلال با ریکاردو ساپینتو قرارداد امضا کردند و این سرمربی پرتغالی قرار است آبی‎‌پوشان را در لیگ بیست و پنجم هدایت کند، اما هنوز مجوز فعالیت او در لیگ ایران صادر نشده است.

همه مربیان و بازیکنان خارجی‌ای قصد فعالیت در فوتبال ایران را دارند، باید مجوزی را از سوی شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان دریافت کنند و باشگاه استقلال هم در این خصوص برای ساپینتو اقدام کرده و هنوز به نتیجه نرسیده است.

1786063

در حالی که ساپینتو منتظر تهیه بلیت و سفر به ایران برای پیگیری امور استقلال است، اما مسئولان باشگاه استقلال تا زمانی که مجوز شورای برون مرزی را دریافت نکنند، نمی‌توانند مقدمات حضور ساپینتو را در تهران فراهم کنند.

به همین خاطر طی روزهای گذشته مذاکرات زیادی بین مسئولان استقلال با شورای برون مرزی صورت گرفته و ساپینتو هم امیدوار است هرچه سریع تر مجوز فعالیت او صادر شود و بتواند زودتر به ایران بیاید و کار خود را از نزدیک جلو ببرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ساپینتو همچنان در انتظار مجوز کار در ایران! | ورزش سه