کد: 213709414 تیر 1404 ساعت 11:2346.1K بازدید

وضعیت بدنی بازی با سیتی روی عملکرد ما اثر داشت

ستاره برزیلی الهلال: اگر بگویند برو، جدا می‌شوم

رنان لودی می‌گوید که با وجود اعتراض به داوری اما باید تصمیمات وی را پذیرفت.
ستاره برزیلی الهلال: اگر بگویند برو، جدا می‌شوم

به گزارش "ورزش سه"، رنان لودی، بازیکن برزیلی تیم الهلال عربستان، پس از شکست برابر فلومیننزه برزیل در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها، رضایت خود را از عملکرد تیمش ابراز کرد و در عین حال برخی تصمیمات داوری را بحث‌برانگیز دانست.

لودی در صحبت با خبرنگاران پس از پایان بازی گفت: «به‌نظرم بازی خوبی ارائه دادیم و صعود فلومیننزه را تبریک می‌گویم. تصمیمات داور به این شکل بود و در نهایت باید آن را بپذیریم.»

بازیکن برزیلی الهلال ادامه داد: «درست است که حالا زمان استراحت در اختیار داریم، اما این شیوه‌ای نبود که می‌خواستیم قبل از وقفه مسابقات با آن کار را تمام کنیم.»

رنان لودی در ادامه گفت: «یک پنالتی برای ما وجود داشت و نسبت به برخی تصمیمات داور تردیدهایی مطرح است، اما در نهایت بازی با همین شرایط به پایان رسید. الان وقت بهانه‌تراشی نیست.»

2204863

او درباره تأثیر خستگی بدنی پس از بازی با منچسترسیتی که تا وقت‌های اضافه ادامه یافت، گفت: «واقعاً شرایط بدنی بعد از بازی با سیتی روی عملکرد ما تأثیر گذاشت.»

رنان لودی درباره آینده‌اش با الهلال هم گفت: «نمی‌دانم چه خواهد شد. همیشه در پایان فصل صحبت‌هایی درباره من یا دیگر بازیکنان مطرح می‌شود. اما من تصمیم‌گیری را به باشگاه واگذار می‌کنم. اگر بخواهند بمانم، در خدمت تیم هستم و اگر تصمیم به جدایی بگیرند، آن را می‌پذیرم.»

در پایان، لودی درباره پست جدیدی که سیمونه اینزاگی برای او در نظر گرفته، توضیح داد: «اینزاگی به من گفت که در نقش مدافع مرکزی چپ (سنتر چپ) بازی کنم، و همچنین به‌عنوان بازیکن پنجم در سمت چپ میدان.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار