کد خبر : 2137255 | 15 تیر 1404 ساعت 14:02 | 21.1K بازدید | 0 دیدگاه

چهار مشکل امارات برای صعود به جام جهانی

روزنامه اماراتی از دغدغه و نگرانی‌های کوزمین برای رساندن تیم ملی این کشور به جام جهانی نوشت.

چهار مشکل امارات برای صعود به جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، اولاریو کوزمین، سرمربی رومانیایی تیم ملی امارات، در آستانه برنامه‌ریزی برای مرحله بعدی آماده‌سازی تیم ملی این کشور جهت حضور در پلی‌آف انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ قرار دارد. امارات در حالی خود را برای این مرحله آماده می‌کند که فرصت صعود مستقیم را از دست داده و باید در مسابقات حساس‌تری حضور یابد. 

روزنامه امارات الیوم در گزارشی نوشته است برنامه آماده‌سازی شامل اردویی در اتریش در ماه سپتامبر است. این در حالی‌ست که قرعه‌کشی پلی‌آف مقدماتی جام جهانی در تاریخ ۱۷ ژوئیه برگزار می‌شود و امارات در گروهی سه‌تیمی با تیم‌هایی چون عربستان، قطر، عراق، عمان و اندونزی رقابت خواهد کرد تا یکی از دو سهمیه مستقیم جام جهانی را به دست آورد. تیم‌های دوم هر گروه نیز برای راهیابی به پلی‌آف جهانی با هم رقابت می‌کنند.

در آستانه این رقابت‌ها، چهار دغدغه فنی اصلی ذهن کوزمین را به خود مشغول کرده است. نخست، فرسودگی بدنی بازیکنان ملی‌پوش به‌ویژه نفراتی مانند خالد عیسی، کوامی کوایدیو و یحیی نادر از تیم العین است که بعد از فصل طولانی، به‌تازگی در جام باشگاه‌های جهان نیز به میدان رفته‌اند. دوم، کاهش دقایق بازی برخی مهره‌های مهم تیم ملی با باشگاه‌هایشان از جمله حارب عبدالله و یحیی الغسّانی که در فصل اخیر کمتر فرصت بازی پیدا کرده‌اند. سوم، افت فنی چهره‌هایی نظیر کایو لوکاس، لوان پریرا و فابیو لیما که انتظار می‌رفت نقش کلیدی در صعود تیم داشته باشند. چهارم، نبود هماهنگی لازم میان خطوط مختلف تیم که در دیدارهای پایانی مرحله قبلی به‌وضوح مشهود بود.

2205131

در دو بازی آخر تیم ملی امارات در مرحله دوم مقدماتی، امارات عملکردی ناامیدکننده داشت. تساوی بدون گل مقابل ازبکستان آن هم در زمین خودی و همچنین تساوی ۱-۱ برابر قرقیزستان، نشان‌دهنده ضعف فنی و تاکتیکی تیم بود. این نتایج در نهایت به برکناری سرمربی سابق، پائولو بنتو، منجر شد که نتوانست شخصیت فنی مشخصی به تیم ملی بدهد و در تحقق هدف صعود مستقیم ناکام ماند. حالا کوزمین تا سال ۲۰۲۷ فرصت دارد تیم را بازسازی کند و به رؤیای حضور در جام جهانی رنگ واقعیت ببخشد.

کارشناسان فوتبال امارات نیز بر لزوم بازسازی دقیق و هدفمند تیم تأکید دارند. عمر الحمادی، مدرس رسمی فدراسیون فوتبال، در گفت‌وگویی با امارات الیوم خواستار ایجاد ثبات در ترکیب اصلی تیم ملی و برگزاری اردوهای بلندمدت شد. او همچنین توصیه کرد تیم ملی در دیدارهای تدارکاتی با حریفانی روبه‌رو شود که سبک بازی‌شان شبیه رقبای مرحله پلی‌آف باشد. وی از نهادهای مختلف فوتبالی، از جمله باشگاه‌ها، لیگ و فدراسیون خواست حمایت همه‌جانبه‌ای از تیم ملی داشته باشند تا امارات برای نخستین‌بار از سال ۱۹۹۰ دوباره به جام جهانی برسد.

دیدگاه‌ها