کد خبر : 2137149 | 14 تیر 1404 ساعت 16:45 | 36.6K بازدید | 0 دیدگاه

ظهور قدرتی جدید در فوتبال سعودی

رسمی: گالتیه مربی نئوم عربستان شد

کریستوف گالتیه، مربی سابق پی اس جی، به عنوان سرمربی جدید باشگاه سعودی نئوم انتخاب شد.

رسمی: گالتیه مربی نئوم عربستان شد

به گزارش "ورزش سه"، کریستوف گالتیه، که از اواخر ماه می پس از جدایی از الدحیل قطر بدون تیم بود، امروز به‌طور رسمی به‌عنوان سرمربی جدید باشگاه نئوم عربستان معرفی شد.

پس از تجربه مربیگری در قطر، گالتیه حالا آماده کشف لیگ حرفه‌ای عربستان است. این مربی ۵۸ ساله، که پیش‌تر هدایت پاری‌سن‌ژرمن را بر عهده داشت، اکنون روی نیمکت نئوم، تیمی که به‌تازگی به لیگ برتر عربستان صعود کرده، می‌نشیند.

2204937

 او در این تیم با دو بازیکن سابق المپیک لیون، الکساندر لاکازت و سعید بن‌رحمه، همکاری خواهد کرد. پس از قطر، حالا نوبت عربستان است. همان‌طور که چند هفته پیش اعلام شد کریستوف گالتیه رسماً به نئوم اس‌سی پیوست. 

این باشگاه لیگ حرفه‌ای عربستان، که اخیراً بازیکنانی مانند سعید بن‌رحمه و الکساندر لاکازت را جذب کرده، پروژه‌ای عظیم برای سال‌های آینده دارد و گالتیه را برای هدایت این پروژه انتخاب کرده است.

باشگاه نئوم در بیانیه‌ای اعلام کرد: «عصر جدیدی آغاز شده است. نئوم کریستوف گالتیه را به‌عنوان سرمربی جدید معرفی می‌کند.» 

. همچنین، مارسین بولکا نیز در آستانه رسمی شدن به‌عنوان خرید جدید این تیم است. 

دیدگاه‌ها