کد: 213905724 تیر 1404 ساعت 14:5917.6K بازدید

مربی رحمتی و سیدحسین به ذوب رفت

مربی دروازه‌بانان سابق استقلال و نساجی راهی ذوب‌آهن اصفهان شد.
مربی رحمتی و سیدحسین به ذوب رفت

به گزارش "ورزش سه"، اعضای جدید کادر فنی ذوب‌آهن با نظر قاسم حدادی‌فر معرفی شدند که اشکان نامداری، سرشناس‌ترین در این جمع است و به‌عنوان مربی دروازه‌بانان در این تیم فعالیت خواهد کرد.

اشکان نامداری که دو سال قبل نظر سید مهدی رحمتی به این تیم رفت و در ادامه به فعالیتش در این تیم در کنار مربیانی همچون لوکاس آلکاراز، ساکت الهامی و ساوو میلوشویچ ادامه داد، بعد از فصل همکاری پیاپی با این باشگاه مسیرش را جدا کرد تا راهی ذوب‌آهن اصفهان شود.

او که تجربه حضور در استقلال به‌عنوان دروازه‌بان و مربی گلرها را دارد و شاگردانی مثل مهدی رحمتی، سید حسین حسینی و ... در جمع آبی‌ها داشته، در فصل اخیر نیز لوآن پولی را به‌عنوان گلر تمرین داد که اکنون راهی ذوب‌آهن شده است.

نامداری در شرایطی با ذوب‌آهن قرارداد امضاء کرد و راهی اصفهان شد که طی فصول گذشته در تیم‌هایی مثل استقلال، آلومینیوم اراک، سایپا، نساجی مازندران، شهرخودرو و ... فعالیت کرده و حالا به ذوب‌آهن اصفهان رفت.

2208178
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار