کد: 213913524 تیر 1404 ساعت 21:2414.2K بازدید

مهاجم سابق فولاد به آلومینیوم پیوست

باشگاه آلومینیوم اراک با مهاجم سابق تیم‌های فولاد و گل‌گهر قرارداد امضاء کرد.
مهاجم سابق فولاد به آلومینیوم پیوست

به گزارش "ورزش سه"، ساسان حسینی که سابقه حضور در فولاد خوزستان، گل‌گهر سیرجان، پیکان تهران و ... را در کارنامه دارد، با امضای قراردادی دو ساله به آلومینیوم اراک پیوست.

این مهاجم 26 ساله که در زمان حضورش در نفت مسجدسلیمان زیر نظر سید مجتبی حسینی نمایش درخشانی داشت و هشت گل در لیگ برتر به ثمر رساند و در پیکان تهران نیز شاگرد وی بود، برای سومین تجربه کار با این سرمربی را در آلومینیوم اراک به دست آورد.

ساسان حسینی در سالیان اخیر برای باشگاه‌های پارس جنوبی جم، نفت مسجدسلیمان، فولاد، پیکان، صنعت نفت آبادان و ... به میدان رفته بود که اکنون به آلومینیوم اراک اضافه شد.

این بازیکن در اواخر فصل گذشته به تمرینات آلومینیوم اضافه شد و در دو مسابقه هم به میدان رفت که اکنون قرارداد جدیدی با این باشگاه به امضاء رساند.

2208276

گفتنی است، باشگاه آلومینیوم اراک پیش از این با امیرمحمد هوشمند، مهدی مهدی‌پور، فردین یوسفی، یاسین جرجانی، محمدمهدی خدایاری‌فرد و امیرحسین فرخی قرارداد امضاء کرده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار