کد: 213912425 تیر 1404 ساعت 04:1414K بازدید

چین پس از برانکو بالاخره برنده شد

تیم ملی چین با حضور سرمربی صربستانی خود پس از دو شکست متوالی به برتری رسید.
چین پس از برانکو بالاخره برنده شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال چین که نتوانست با هدایت برانکو ایوانکوویچ در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 موفق کار کند و سهمیه مستقیم یا پلی‌آف به دست بیاورد، پس از جدایی وی در دو دیدار متوالی مقابل کره جنوبی و ژاپن مغلوب شد، اما این روند برابر تیم ملی هنگ کنگ پایان یافت.

آخرین حضور برانکو روی نیمکت تیم ملی چین به آخرین دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی برمی‌گشت که توانستند به برتری یک بر صفر مقابل بحرین دست پیدا کنند، اما پس از جدایی وی برد نداشتند که روز گذشته با هدایت دجان دوردوویچ، سرمربی صربستانی به این مهم رسیدند.

2208255

تیم ملی چین در دو مسابقه آغازین خود در مرحله نهایی رقابت‌های قهرمانی شرق آسیا مقابل تیم‌های ملی کره جنوبی (3 بر صفر) و ژاپن (2 بر صفر) شکست خورد که روز گذشته در سومین و آخرین دیدارش در این بازی‌ها با نتیجه یک بر صفر از سد تیم هنگ کنگ گذشت و در جایگاه سوم ایستاد.

دجان دوردوویچ پس از برانکو هدایت چین را در دست گرفته که فعلا دو شکست و یک پیروزی مقابل تیم ملی هنگ کنگ در کارنامه‌اش به ثبت رسیده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار