کد: 214034831 تیر 1404 ساعت 06:4523.3K بازدید

فرشید اسماعیلی برگشت: این‌بار با پیراهنی که آبی نیست!

بازگشت چهره پرحاشیه استقلال به تیم نخستش، حالا با کاور قرمز؛ فرشید اسماعیلی دوباره از شیراز شروع می‌کند.
فرشید اسماعیلی برگشت: این‌بار با پیراهنی که آبی نیست!

به گزارش "ورزش‌ سه" ، فرشید اسماعیلی، هافبک جنجالی و سابق استقلال، پس از امضای قرارداد با فجر سپاسی شیراز، در تمرینات این تیم حاضر شد تا فصل جدید را زیر نظر پیروز قربانی آغاز کند.

اسماعیلی که در سال‌های اخیر پیراهن تیم‌هایی چون مس رفسنجان، العربی قطر و نساجی مازندران را به تن کرده، همچنان بیش از هر چیزی با خاطرات دوران حضورش در استقلال شناخته می‌شود؛ دورانی پر از فراز و نشیب که او را به یکی از چهره‌های بحث‌برانگیز دربی‌ها تبدیل کرد.

2210245

گل و پاس گل در دربی ۸۵، از یک‌سو او را به قهرمان هواداران استقلال تبدیل کرد، اما پنالتی چیپ و از دست رفته در دربی ۹۰، سویه‌ای تلخ در کارنامه‌اش بر جای گذاشت؛ دو روی سکه‌ی عشق و غضب هواداران.

حالا اما فرشید به نقطه آغاز بازگشته؛ همان تیمی که فوتبال حرفه‌ای‌اش را از آن‌جا شروع کرد. فجر سپاسی با انتشار تصاویری از تمرین روز دوشنبه ۳۰ تیر، از حضور رسمی اسماعیلی در ترکیب تیم رونمایی کرد؛ جایی که او با کاور قرمز تمرین، زیر نظر پیروز قربانی به اجرای برنامه‌های تاکتیکی پرداخت.

گفتنی‌ست اسماعیلی از روز جمعه به جمع بازیکنان فجر اضافه شده و طی روزهای گذشته در تمام جلسات تمرینی شرکت کرده است. حضور او می‌تواند یکی از برگ‌های برنده فجر در فصل پیش‌رو باشد؛ تیمی که در بازار نقل‌وانتقالات حسابی سروصدا به‌پا کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار