کد: 242589910 شهریور 1405 ساعت 21:099.5K بازدید

فروش 23 میلیون یورویی ستاره رئال به برایتون

کارخانه همچنان برای مادرید پول چاپ می‌کند!

رئال مادرید همچنان از فروش محصولات آکادمی خود درآمدزایی می‌کند. این بار برایتون برای جذب چما آندرس 23 میلیون یورو هزینه کرده که 11.5 میلیون یورو از آن به حساب رئال می‌رود.
کارخانه همچنان برای مادرید پول چاپ می‌کند!

به گزارش ورزش سه، «کارخانه» رئال مادرید، آکادمی باشگاه که لافابریکا یا همان کارخانه نام دارد، همچنان مثل ساعت کار می‌کند و هر چند وقت یک بار با محصولی جدید، سودی تازه به خزانه باشگاه واریز می‌کند. پس از انتقال نیکو پاز به کومو با 66 میلیون یورو، فروش گونزالو گارسیا و سزار پالاسیوس به فولام با مجموع 50 میلیون یورو و انتقال جاکوبو اورتگا به استراسبورگ با 10 میلیون یورو، در تازه‌ترین خبرها چما آندرس با انتقالی 23 میلیون یورویی راهی برایتون شده است.

چما آندرس، هافبک 21 ساله‌ای که در والدبباس پرورش پیدا کرده، تابستان گذشته با قراردادی به ارزش 6 میلیون یورو از رئال مادرید جدا شد و به اشتوتگارت پیوست. با این حال، رئال در زمان فروش او 50 درصد از حقوق این بازیکن را برای خود حفظ کرد و در نتیجه با انتقال امسال او به برایتون، 11.5 میلیون یورو دیگر به حساب باشگاه مادریدی واریز خواهد شد.

این انتقال اما به معنای پایان کامل ارتباط رئال با چما آندرس است. اشتوتگارت هم در قرارداد خود درصدی از فروش آینده این بازیکن را برای خود حفظ کرده، اما رئال مادرید پس از این انتقال دیگر هیچ کنترلی روی آینده او نخواهد داشت.

2531668

چما آندرس فصل گذشته اولین تجربه خود در بوندس‌لیگا را با اشتوتگارت پشت سر گذاشت و عملکرد قابل قبولی داشت. هافبک اسپانیایی در مجموع 39 بازی در تمامی رقابت‌ها به میدان رفت و 1939 دقیقه بازی کرد.

آندرس در ضربات ایستگاهی توانایی‌هایش را به رخ کشید و فصل را با چهار گل به پایان رساند که سه گل آن در بوندس‌لیگا به ثمر رسید. او همچنین دو پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد.

دهمین خرید برایتون

چما آندرس دهمین بازیکنی است که برایتون در این تابستان به خدمت گرفته است؛ باشگاهی که در سال‌های اخیر به جذب استعدادهای جوان شهرت پیدا کرده است.

2531669

باشگاه انگلیسی در مجموع 166.5 میلیون یورو برای خریدهای تابستانی خود هزینه کرده است. لوکا ووسکوویچ از تاتنهام با 54 میلیون یورو، زادوک یوهانا از AIK با 28 میلیون یورو، پاسکال استرویک از لیدز با 23.2 میلیون یورو، چما آندرس از اشتوتگارت با 23 میلیون یورو، جائون حدژام از یانگ بویز با 13 میلیون یورو، کوستینیا از المپیاکوس با 12.7 میلیون یورو، مایکل اسووبودا از ونتزیا با 5 میلیون یورو، ماتیاس اوروسکو از دپورتیوو کالی با 4.1 میلیون یورو و رودریگو رگو از بنفیکا با 3.5 میلیون یورو دیگر خریدهای این تیم هستند.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار