کد: 214218810 مرداد 1404 ساعت 12:46

بیزینس جدید ستاره سابق رئال در زندان!

روبینیو، ستاره سابق منچسترسیتی، میلان و رئال مادرید، در زندان هم به دنبال درآمد تازه است.
بیزینس جدید ستاره سابق رئال در زندان!

به گزارش "ورزش سه"، روبینیو پس از گذراندن اولین سال از دوران محکومیتش در زندان ترممبه برزیل، با وجود موقعیت جدیدش به‌ عنوان زندانی، بی‌کار ننشسته است. این بازیکن ۴۱ ساله به دلیل تجاوز گروهی به یک زن تبعه آلبانی در سال ۲۰۱۳ در میلان به ۹ سال زندان محکوم شد، حکمی که همواره آن را رد کرده اما نتوانسته است از اجرای آن بگریزد.

حالا والتر دلگاتی، هکر معروفی که به جرم نفوذ به سامانه شورای ملی عدالت برزیل به هشت سال و سه ماه زندان محکوم شده و با روبینیو در یک زندان به سر می‌برد، از همکاری جدیدی میان آنها خبر داده است. او گفته که قصد دارند پس از آزادی، یک شرکت  راه‌اندازی کنند که از شهرت روبینیو و دانش فناوری دلگاتی بهره خواهد برد.

1797373

به گفته رسانه‌های محلی، روبینیو و دلگاتی در سلول‌های جداگانه نگهداری می‌شوند اما اغلب با یکدیگر در حیاط زندان آفتاب می‌گیرند و وقت می‌گذرانند. در حال حاضر، روبینیو در تلاش است تا با استفاده از رفتار نمونه و حسن‌ نیتش به زندان نیمه‌ باز منتقل شود اما هنوز نتوانسته است حکم دادگاه ایتالیا را لغو کند.

او در این مدت تمام توانش را صرف تطبیق با محیط زندان کرده است: در دوره‌ای ۶۰۰ ساعته آموزش الکترونیک شرکت کرده و حالا تلویزیون و رادیو تعمیر می‌کند. عضو باشگاه کتاب‌خوانی زندان است. در باغچه زندان کار می‌کند. تمام ۱۰ ماژول برنامه آموزش کار و شهروندی را نیز با موفقیت به پایان رسانده است. مطابق قوانین، هر ۱۲ ساعت کار، یک روز از محکومیتش کم می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار