کد: 214231010 مرداد 1404 ساعت 23:39

فخیم با مس یک ساله بست؛

دوری او را تاب نیاوردند: کاپیتان تبریزی‌ها بازگشت

فرهاد فخیم، کاپیتان و سالنی باز محبوب تبریزی‌ها که در پنجره نقل و انتقالات باشگاه مس را ترک کرده بود، یک بار دیگر با واسطه‌ مسئولین به خانه‌ بازگشت.
دوری او را تاب نیاوردند: کاپیتان تبریزی‌ها بازگشت

به گزارش ورزش سه، بمب بازار تابستانی فوتسال ایران که در انتقالی غیر منتظره با جدایی از مس سونگون به تیم فولاد هرمزگان پیوسته بود، با وجود آغاز فصل جدید و با واسطه‌ مسئولین بلند رتبه استان، به صورت توافقی با فولاد هرمزگان فسخ کرد و پیشنهاد بازگشت به مس را پذیرفت. این اتفاق در حالی رخ داد که بین علی افضل و فرهاد فخیم در دوران تعطیلات اختلافاتی وجود داشت که باعث شد کاپیتان تبریزی‌ها در لیست مازاد قرار بگیرد.

فخیم پس از اینکه در برنامه‌های علی افضل جایی پیدا نکرد، با قراردادی یک ساله به تیم فولاد هرمزگان پیوست که با استقبال بی‌نظیر طرفداران هرمزگانی رو به رو شد. او با گلزنی در بازی‌های تدارکاتی پیش فصل خیلی زود در ترکیب هرمزگانی ها جا افتاد و به یک مهره کلیدی تبدیل شد. با این حال، درخواست مدیران استانی از فخیم و جلب رضایت علی افضل، راه بازگشت کاپیتان محبوب به مس را هموار کرد و در نهایت، این ستاره باتجربه عصر امروز در تمرینات مس سونگون حاضر شد.

فرهاد فخیم که دو هفته ابتدایی لیگ را پیرامون بازگشت به مس سونگون از دست داده است، با آمادگی کامل در تمرینات علی افضل شرکت کرده و به نظر می‌رسد هیچ مشکلی برای همراهی مس در دوئل حساس هفته مقابل گهر زمین نداشته باشد.

با توجه به اینکه شماره ده مس در فصل جدید بر تن بهروز عظیمی رفته است، فرهاد فخیم شماره هفت را خواهد پوشید و بازوبند کاپیتانی پس از دو مسابقه که بر بازو مهدی جاوید بود، از بازی آینده به دست فرهاد فخیم می‌رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار