کد: 214246111 مرداد 1404 ساعت 20:06

تجربه لیگ برتر به بازیکنان امید کمک می‌کند:

عسکری: دو روز دیگر به سپاهان باز می‌گردم

محمد عسکری وینگر جوان سپاهان درباره شرایط تیم ملی امید صحبت کرد.
عسکری: دو روز دیگر به سپاهان باز می‌گردم

به گزارش ورزش سه، محمد عسکری، وینگر جوان و بااستعداد تیم فوتبال سپاهان که در ترکیب تیم ملی امید ایران نیز حضور دارد، در گفت‌وگویی کوتاه درباره شرایط خود و روند آماده‌سازی تیم ملی صحبت کرد.

عسکری با ابراز خوشحالی از شرایط اردو، گفت: «خداراشکر تمرینات خوب و منظم در اردو داریم و همه تلاشمان این است که آماده باشیم. رسیدن به المپیک کار بسیار دشواری است؛ مردم ایران نزدیک به ۵۰ سال است که چشم انتظار حضور در این مسابقات بزرگ هستند و ما امیدواریم بتوانیم با تلاش زیاد، این آرزو را محقق کنیم.»

محمد عسکری درباره اهمیت تجربه بازی در لیگ برتر و نقش آن در ارتقای سطح بازیکنان تیم ملی امید گفت: «بدیهی است که بازی در لیگ برتر به ما کمک می‌کند، اما تجربه بازی در مسابقات بین‌المللی کاملاً متفاوت است و بازیکن باید خودش را همواره به‌روز نگه دارد. شرایط سخت است، ولی با تلاش و پشتکار می‌توانیم به اهداف‌مان برسیم.»

او در ادامه درباره برنامه‌های خود در تیم ملی و سپاهان گفت: «طبق هماهنگی‌های صورت گرفته، تا پس‌فردا در اردو حضور دارم و سپس به سپاهان باز می‌گردم تا برای بازی حساس با الدحیل آماده شوم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار