کد: 214465023 مرداد 1404 ساعت 20:55

ستاره سابق استقلال فصل را افتتاح می‌کند

هافبک ایرانی الشمال یکی از 11 نفر اصلی تیمش مقابل الاهلی است.
ستاره سابق استقلال فصل را افتتاح می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای هفته اول فصل 26-2025 لیگ ستارگان قطر، تیم فوتبال الشمال که امید ابراهیمی را مثل دو سال گذشته در اختیار دارد، از ساعت 21 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه بین‌المللی خلیفه دوحه به مصاف الاهلی خواهد رفت.

امید ابراهیمی که تجربه دو سال حضور موفق در الاهلی را داشته و اکنون در الشمال عضویت دارد، در مسابقه امشب یکی از 11 نفر اصلی تیمش است و مقابل باشگاه سابق خود به میدان می‌رود.

هافبک ایرانی الشمال که طی دو فصل حضورش در این باشگاه فقط دو مسابقه در هر سال را به علت محرومیت از دست داده و در سایر بازی‌های لیگ ستارگان قطر حضور داشته، در لیگ قبل موفق به گلزنی نشد ولی سه پاس گل داد که امشب امیدوار به درخشش برابر الاهلی است.

2216444

ستاره پیشین استقلال که در سن 37 سالگی یک فصل دیگر قراردادش با الشمال قطر را تمدید کرده، برای هفتمین فصل است که تجربه بازی در این کشور را به دست می‌آورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار