کد: 243945704 آبان 1405 ساعت 01:4435.5K بازدید

کانسلو باید اخراج می‌شد؟

خطایی که رئال را از خشم منفجر کرد!

بازیکن پرتغالی بارسا دقایقی پیش از گل تساوی ۱ بر ۱، روی ساق پای راست دیومتنده مرتکب خطا شد ولی کارت نگرفت.
خطایی که رئال را از خشم منفجر کرد!

به گزارش "ورزش سه"، دقیقه ۵۶ مسابقه؛ مالکیت توپ در اختیار رئال مادرید است و دیومانده تلاش می‌کند با عبور از خط دفاعی، گل دوم را برای تیمش به ثمر برساند. کانسلو به دنبال بازیکن رئال مادرید می‌دود و در تلاش برای تصاحب توپ، روی ساق پای راست حریف قدم می‌گذارد.

مونوئرا مونترو، داور مسابقه، تصمیم گرفت بازی ادامه پیدا کند. با این حال، تصاویر آهسته نشان‌دهنده خطای آشکار بازیکن آبی‌اناری‌ها و احتمال دریافت کارت قرمز برای بازیکن پرتغالی است.

2554597

اورلین شوامنی که از بهترین موقعیت ناظر این صحنه بود، به خاطر خطرناک بودن تکل بلافاصله دست‌هایش را به نشانه اعتراض بالا برد، اما داور از دادن هرگونه کارتی خودداری کرد. تنها چند دقیقه بعد و در دقیقه ۶۱، بارسلونا روی گل رافینیا کار را به تساوی کشاند. این تصمیم داور و نادیده گرفتن خطا روی دیومانده، موجی از خشم و اعتراض را میان هواداران رئال مادرید به راه انداخت.

لازم به ذکر است که رئال این بازی را در نهایت 2-1 به سود خود خاتمه داد.

66اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار