کد: 214574329 مرداد 1404 ساعت 00:44

صدای کادر استقلال از همه بلندتر بود؛

ساپینتو به نیابت از تیفوسی‌های آبی! (عکس)

ریکاردو ساپینتو و دستیارانش جشن پیروزی مقابل تراکتور را روی سکوهای ورزشگاه بنیان دیزل جشن گرفتند.
ساپینتو به نیابت از تیفوسی‌های آبی! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم استقلال در شبی موفق به شکست تراکتور شد که ریکاردو ساپینتو سرمربی این تیم همچنان به علت محرومیت از روی سکوها تیمش را هدایت میکند. او همراه با یک پیراهن و شورت ورزشی استقلال با دستیاران و همراهانش راهی ضلع غربی ورزشگاه بنیان دیزل شد تا در جایی که عموما تماشاگران استقلالی مستقر می‌شوند، بازی را تماشا کند.

2218058

نکته جالب اینکه ساپینتو با همان حرارتی که پیش از این در کنار خط نشان داده بود، از روی سکوها هم تیمش را رهبری می‌کرد و سعی داشت تا نکات لازم را به هر شکلی که بود، به زمین منتقل کند. او علاوه بر تماس صوتی با رختکن، با صدای بلند خود نیز نکات مختلف را به بازیکنان انتقال می‌داد و سعی داشت تا حس هدایت و رهبری یک سرمربی را به شاگردانش انتقال دهد و شور و انگیزه خود را به تیم تزریق کند.

2218060
2218061

این در حالی است که علی شیخ الاسلامی مربی و آنالیزور تیم استقلال که در دوره‌های مختلف همراه ریکاردو ساپینتو بوده هم روی سکوها دیده می‌شد و همچنین بیژن طاهری یار وفادار ساپی در ایران هم به عنوان سرپرست تیم استقلال او را همراهی می‌کرد.

آنها در لحظه گل محمدحسین اسلامی با صدای بلند خوشحالی کرده و یکدیگر را در آغوش گرفتند. این در حالی است که سروصدای آنها ورزشگاه را تحت تاثیر قرار داد و حتی از صدای خوشحالی بازیکنان داخل زمین هم بیشتر بود.

در پایان بازی نیز بیژن طاهری اولین کسی بود که خود را به سرمربی پرتغالی رساند و در اولین جشن سه امتیازی این فصل استقلال، شریک ساپینتو شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
34اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار