
به گزارش "ورزش سه"، پس از تلاشهای ناموفق برای جذب خولیان آلوارز از اتلتیکو مادرید، دکو تأیید کرد که این باشگاه به دنبال جذب یک مهاجم سرشناس دیگر نیز بوده است. این هافبک سابق در گفتگو با اسکای ایتالیا فاش کرد که کاتالانها خواهان جذب لائوتارو مارتینز از اینتر بودهاند: «در مقطعی، لائوتارو در میان مهاجمانی بود که ما آنها را ارزیابی میکردیم و مناسب بازی برای بارسا میدانستیم. او یکی از بازیکنانی بود که زیر نظر داشتیم.»
با این حال، اینتر مانع انجام این انتقال شد و بارسلونا نیز تصمیم گرفت پیشنهاد رسمی ارائه نکند. دکو گفت: «او یک نماد، یک اسطوره اینتر و حتی امروز هم کاپیتان این تیم است. از روی احترام به این بازیکن و این باشگاه، زمانی که اینتر به ما گفت که آماده مذاکره نیست، ما پیگیری خود را متوقف کردیم و دیگر درباره این موضوع صحبتی نکردیم. ما حتی کوچکترین تماسی با لائوتارو یا مشاور او نداشتیم. با این حال، این هم حقیقت دارد که او بازیکنی است که تحسین زیادی برایش قائل بودیم و هنوز هم هستیم. من شخصاً از طرفداران بزرگ لائوتارو هستم.»

در عوض، بارسا اندکی پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، گابریل ژسوس از آرسنال را برای افزایش عمق ترکیب به خدمت گرفت. قهرمان فصل گذشته در کنار روبرت لواندوفسکی که به صورت آزاد راهی لیگ لیگ فوتبال آمریکا و شیکاگو فایر شد، فران تورس را نیز از دست داد که با مبلغ ۴۸.۵ میلیون یورو به پاریسنژرمن پیوست. قرار بود آلوارز جای خالی او را پر کند. با این حال، این انتقال برنامهریزی شده این مهاجم آرژانتینی بسیار پیچیدهتر از حد انتظار شد.
اتلتیکو در این مسیر مانع ایجاد کرد، پیشنهاد بارسلونا را رد کرد و به بند فسخ هنگفت ۵۰۰ میلیون یورویی موجود در قرارداد این بازیکن اشاره کرد. این انتقال منتفی شد و آلوارز، با وجود این که آشکارا تمایل خود برای جدایی را اعلام کرده بود، در مادرید ماند، جایی که با واکنشهای شدید هواداران مواجه شده است.