کد: 214589029 مرداد 1404 ساعت 18:5822.9K بازدید

ستاره والیبال صربستان شاگرد پیاتزا شد

سرمربی تیم ملی والیبال ایران در تهران باید حواسش به باشگاهش میلانو نیز باشد.
ستاره والیبال صربستان شاگرد پیاتزا شد

به گزارش "ورزش سه"، طبق گزارش رسانه‌های صربستانی، نمانیا ماشولوویچ، بازیکن تیم ملی صربستان، با تیم والیبال میلانو ایتالیا  توافق کرد تا دوباره در قوی‌ترین لیگ جهان بازی کند.

اکنون برادران ماشولوویچ را در پیراهن تیم ملی در کنار هم می‌بینیم و فصل آینده در سری A1 با رقابت خواهند کرد. ولجکو در تیم  پادووا خواهد بود و برادر بزرگتر در شهر میلان حضور خواهد داشت.

نمانیا ماشولوویچ در فصل 24-2023 در لیگ ایتالیا بازی کرد، زمانی که پیراهن کاتانیا را بر تن داشت. پیش از آن، او دوران حرفه‌ای خود را با موفقیت‌های بسیاری در تیم‌های  آچه لیوبلیانا، وویوودینا، ستاره سرخ و ملادی رادنیک ساخت. پس از کاتانیا، او برای تیم‌های نیش و المپیاکوس نیز بازی کرد.

او در حال حاضر با تیم ملی صربستان برای جام جهانی که در فیلیپین برگزار می شود، آماده می شود و پس از آن، یک چالش در ایتالیا در انتظار اوست و قرار است شاگرد روبرتو پیاتزا در تیم میلانو شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار