کد: 244229715 آبان 1405 ساعت 02:006.2K بازدید

معرفی یک نسل مستعد؛

گام اول یحیی گل‌محمدی برای آن قول و قرار بزرگ!

یحیی گل‌محمدی سفرهای استانی خود برای شناسایی بازیکنان مستعد را از روز گذشته آغاز کرد.
گام اول یحیی گل‌محمدی برای آن قول و قرار بزرگ!

به گزارش ورزش سه، ابتدای هفته مراسم معارفه یحیی گل‌محمدی برگزار شد و او در روزهای اخیر رسماً کار خود را به‌عنوان سرمربی جدید تیم امید آغاز کرده است. بعد از ناکامی در مسابقات آسیایی ناگویا و حذف در مرحله گروهی، تغییرات گسترده‌ای روی نیمکت تیم امید ایجاد شد و حالا یحیی گل‌محمدی بعد از فسخ قرارداد با باشگاه دهوک، با فدراسیون فوتبال ایران برای رساندن تیم امید به المپیک ۲۰۲۸ به توافق رسید.

اما این سرمربی باتجربه از همان ابتدا تأکید کرد که قصد شناسایی بازیکنان مستعد در سرتاسر ایران را دارد و به همین علت می‌خواهد مسابقات لیگ را از نزدیک تماشا کند. یحیی گل‌محمدی در اولین نشست خبری خود بعد از تصدی پست هدایت تیم امید تأکید کرد که آنها برای صعود به المپیک ۲۰۲۸ مبارزه می‌کنند و این یک هدف بزرگ پیش روی تیم امید است. اما این سرمربی ۵۶ ساله مدعی شد که اهداف بزرگ‌تری در ذهن دارد و می‌خواهد ترتیبی اتخاذ کند که حتی یک بازیکن باکیفیت و مستعد در سرتاسر ایران از انظار عمومی پنهان نماند.

2559627

او در جلسات ابتدایی خود با فدراسیون خواهان ایجاد یک کارگروه گسترده در تمامی استان‌ها و استخدام مربیانی در این مسیر شده تا بتواند از طریق ارتباط با آنها، بازیکنان جوان و مستعد هر منطقه را شناسایی کند. یحیی یک برنامه مدون به فدراسیون ارائه داده و در خلال مذاکرات نیز تأکید کرد که هدف اول او، اضافه کردن یک نسل مستعد به فوتبال ایران است.

به این ترتیب، گل‌محمدی به همراه محمد عسگری و مصطفی صداقت صبح امروز به سمت قزوین حرکت کرده و روز گذشته بازی شمس‌آذر مقابل نفت آبادان را از نزدیک تماشا کردند. کادر جدید تیم امید بعد از تماشای این بازی راهی اصفهان شدند و آنها امروز بازی سپاهان مقابل ملوان را نیز از نزدیک دنبال خواهد کرد.

2559626
یحیی گل‌محمدی روز گذشته و در کنار دو دستیار همیشگی خود با سفر به قزوین، بازی شمس‌آذر مقابل نفت آبادان را تماشا گرد

اولین لیست تیم امید تحت هدایت یحیی گل‌محمدی در ابتدای هفته آینده اعلام می‌شود و او قصد دارد با مرور مسابقات لیگ و بررسی عملکرد بازیکنان از نزدیک، فهرستی باکیفیت و آماده برای اولین اردو انتخاب کند. لازم به ذکر است بازیکنان تیم امید از تاریخ هجدهم تا ۲۶ دی در تهران گرد هم خواهد آمد. تیم امید در خردادماه سال آینده و در دور اول مرحله مقدماتی به میدان خواهد رفت و در صورت صعود از این گروه، در دور نهایی در ژانویه سال ۲۰۲۸ و در ژاپن شرکت می‌کند؛ مسابقاتی دشوار با حضور ۱۲ تیم از قاره آسیا که تنها دو تیم فینالیست می‌توانند به المپیک صعود کنند و این یعنی یک مأموریت دشوار و مسیری صعب‌العبور، پیش روی یحیی و تیمش خواهد بود.

8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار