کد: 214594029 مرداد 1404 ساعت 23:0930.4K بازدید

فولادی‌ها، عصر را با صدرنشینی شب کردند!؛

مدعی نوظهور ۱۰۰ دقیقه صدر جدول را بغل کرد

تیم فولاد زرند ایرانیان با پیروزی ۹ گله و تا پیش از برتری مس سونگون، هر چند برای مدتی خیلی کوتاه اما برای اولین بار در تاریخ خود صدرنشینی را تجربه کرد.
مدعی نوظهور ۱۰۰ دقیقه صدر جدول را بغل کرد

به گزارش ورزش سه، نقطه عطف نبردهای هفته پنجم لیگ برتر، جایی بود که فولاد زرند ایرانیان با پیروزی یک طرفه برابر تیم جواد الائمه شهرکرد به مدت 100 دقیقه صدر جدول را در اختیار داشت و برای نخستین بار در تاریخ خود حضور در جایگاه طلایی را تجربه کرد. زرندی‌ها که فصل را ماجراجویانه آغاز کردند و لحظات جذاب و موفقیت‌آمیزی را سپری می‌کنند؛ با کسب نتایج باورنکردنی ( شامل پیروزی مقابل گیتی پسند مدافع عنوان قهرمانی ) بیش هر زمانی به دل طرفداران پرشور خود چنگ زده‌اند و باوری میان خود و آن‌ها به وجود آورده‌اند که نشان دهنده توانایی و کیفیت‌شان برای حضور در جمع چهار تیم برتر پایانی لیگ است.

تیم هیجان انگیز حمید بی‌غم، در مسابقه این هفته، با نتیجه ۹ بر دو حریف شهرکردی را گلباران کرد و تا پیش از برتری مس سونگون در بندرعباس، عصر را با صدرنشینی شب کرد و برای بازگشت دوباره به رتبه نخست به دنبال فرصت دیگری خواهد بود. شاگردان حمید بی‌غم که ترکیبی از باتجربه‌ها و شکوفاشده‌ها هستند، در کنار صدرنشین لیگ تنها تیم‌هایی به شمار می‌روند که همچنان شکست ناپذیر بوده‌اند؛ آمار جذابی که تعداد کمی از تیم‌ها پس از پنج جدال متوالی به آن دست می‌یابند.

2218352

فولاد زرند نه تنها از نظر طبقاتی در جدول بالاتر از غول‌ها قرار گرفته است، بلکه در بسیاری از آمار و ارقام، عملکردی بسیار بهتری در مقایسه با مدعیان داشته است. خط حمله آتشین زرندی‌ها، با به ثمر رساندن ۲۰ گل و میانگین چهار گل در هر بازی، بعد از مس سونگون از این حیث بهترین فاز هجومی را ارائه داده‌ است و با دریافت پنج گل جزو چهار تیم موفق لیگ در بحث دفاعی شناخته می‌شوند.

2218353
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مدعی نوظهور ۱۰۰ دقیقه صدر جدول را بغل کرد | ورزش سه