کد: 214594630 مرداد 1404 ساعت 02:4529.8K بازدید

تا زمان صدور ویزا

آسانی در دبی منتظر استقلال می‌ماند!

وینگر تازه وارد استقلالی‌ها منتظر صدور ویزای خود است تا به تهران سفر کند.
آسانی در دبی منتظر استقلال می‌ماند!

به گزارش "ورزش سه"، یاسر آسانی بعد از کشمکش های فراوان توانست رضایتنامه خود را از مسئولان باشگاه گوانگجوی کره جنوبی دریافت کندتا حضورش در استقلال قطعی شود. حالا هواداران استقلال منتظر سفر او به ایران هستند اما این مسئله تا زمان صدور ویزای آسانی محقق نخواهد شد.

مسئولان استقلال برای صدور ویزای آسانی اقدام کردند اما تاکنون این اتفاق رخ نداده و او حق سفر به تهران را ندارد.

در چنین شرایطی وینگر آلبانیایی کره جنوبی را به مقصد امارات ترک می کند و در دبی منتظر خواهد ماند تا ویزای ایران برای او صادر شود. طبق هماهنگی های به عمل آمده، به محض صادر شدن ویزای آسانی، او امارات را ترک می کند و به ایران می‌آید تا در تمرینات استقلال شرکت کند.

در چنین شرایطی رسیدن آسانی به دیدار دوم استقلال مقابل ذوب آهن در لیگ برتر در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. استقلالی ها امیدوارند هرچه سریع تر مجوز ورود او به ایران را دریافت کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار