کد: 214702704 شهریور 1404 ساعت 18:59

اعتراض زیگونی:

فوتبال دیگر زیبا نیست، همه چیز کامپیوتری شده!

جانفرانکو زیگونی، مهاجم سابق یوونتوس، به شدت از سبک جدید فوتبال انتقاد کرد.
فوتبال دیگر زیبا نیست، همه چیز کامپیوتری شده!

به گزارش "ورزش سه"، زیگونی درباره فوتبال امروز صحبت کرده است. این مهاجم سابق فوتبال ایتالیا که مصاحبه‌ای از او در شماره امروز گاتزتا دلو اسپورت منتشر شده است، بر شیوه بازی امروز و همچنین اهمیت خلاقیت در زمین تاکید کرد: «بله، امروز ما دیگر آن خلاقیتی را که زمانی داشتیم، نداریم. در دهه‌های ۶۰ و ۷۰، خلاقیت همه‌ جا بود، در حرکات‌مان و حتی در کلمات‌مان. اما حالا ما مثل آدم‌هایی زندگی می‌کنیم که پشت کامپیوتر هستند. همه‌ چیز استاندارد شده است.

همه بازی‌ها مثل هم هستند. به همین دلیل برایم خسته‌ کننده‌ هستند. من که از کودکی طرفدار اینتر بودم، حتی فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاری‌ سن‌ ژرمن را هم تماشا نکردم. می‌دانستم هیجان‌ زده نخواهم شد. خواندم که ایده بزرگ سرمربی پاری‌ سن‌ ژرمن این بود که بعد از آغاز بازی توپ را بیرون بزنند تا فوراً پرسینگ هجومی را شروع کنند.

و این قرار است یک ایده بزرگ باشد؟ شوخی می‌کنید؟ نه، این فوتبال دیگر برای من نیست. ترجیح می‌دهم بروم و بازی بچه‌های تیم جوانان را اینجا در اودرتزو تماشا کنم، حتی اگر آنها هم قربانی مربیانی شوند که سعی می‌کنند در قفس سیستم‌ها و آرایش‌ها قرارشان دهند. آیا واقعاً می‌فهمید که فوتبال زیباست چون تخیل را برمی‌انگیزد؟»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار