به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی ازبکستان در دومین بازی خود در کافا ۲۰۲۵ با نتیجه ۲–۱ از سد ترکمنستان گذشت؛ بردی که با وجود اخراج از دقیقه ۵۹ به دست آمد و اورونوف با ورود به زمین ریتم بازی را برای میزبان نگه داشت.
ازبکها نیمه اول را با دبل ایگور سرگیف پیروز شدند. ابتدا در دقیقه ۳۷ روی ارسال زمینی از سمت راست توپ را به تور چسباند و سپس در دقیقه ۴۴ از نقطه پنالتی اختلاف را دوبرابر کرد. اخراج فرخ سیفیف اما ادامه کار را سخت کرد و کادرفنی برای کنترل جریان مسابقه سراغ برگ برنده خود رفت.
اورونوف از دقیقه ۷۴ وارد زمین شد و بلافاصله سمت راست را صاحب شد. او با حفظ توپ در نیمفضای راست، هم وقت بازی را مدیریت کرد و هم چند مرتبه تیمش را به ضدحمله رساند. در دقیقه ۸۸ با نفوذ به محوطه جریمه ترکمنستان روی زمین افتاد، اما پیش از آن آفساید اعلام شده بود. در وقتهای تلفشده هم یک سانتر تند و تیز فرستاد که در دهانه دروازه تبدیل به گل نشد و از کنار تیر گذشت. با این حال همین دقایق پرتحرک، فشار را از خط دفاع دهنفره ازبکستان برداشت و زمان را به سود میزبان سوزاند.
ترکمنستان در دقایق پایانی با پنالتی دیدار دوردییف یکی از گلها را جبران کرد، اما در نهابت ازبکها سه امتیاز را نگه داشتند. نکته قابل توجه درباره اورونوف اینکه او در دیدار نخست برابر عمان هم تعویضی به میدان رفت و به نظر میرسد کادرفنی با در نظر گرفتن ملاحظات آمادگی و مصدومیت، فعلاً از او بهعنوان یار اثرگذار نیمکت استفاده میکند.