کد: 214873812 شهریور 1404 ساعت 18:3413.8K بازدید

لهستان بیچاره طعمه ولاسکو شد!

شاگردان خولیو ولاسکو در تیم ملی والیبال زنان ایتالیا خیال باختن ندارند.
لهستان بیچاره طعمه ولاسکو شد!

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان جهان در کشور تایلند، دو تیم اروپایی ایتالیا و لهستان به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت شاگردان خولیو ولاسکو در تیم ملی والیبال زنان ایتالیا موفق شدند با نتیجه 3 بر 0 برابر لهستان به برتری برسند.

در این مسابقه کاملا یک طرفه تیم والیبال ایتالیا ست‌های بازی را به ترتیب با نتایج 25 بر 17، 25 بر 21 و 25 بر 18 پیروز شد تا با این برد آسان راهی مرحله نیمه نهایی شود.

پائولا اگونو قطر پاسور نیجریه‌ای الاصل تیم ملی والیبال زنان ایتالیا با بیست امتیاز، ستاره تیمش بود و در تیم لهستان استیسیاک 15 امتیاز به دست آورد.

شاگردان خولیو ولاسکو با این عملکردی که از خود به نمایش می‌گذرانند نشان می‌دهند، خیال شکست خوردن ندارند و تنها قهرمانی آنها را راضی خواهد کرد. این تیم در نیمه نهایی به مصاف برنده دیدار برزیل و فرانسه می‌رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار