کد: 214882913 شهریور 1404 ساعت 09:4926.4K بازدید

اعتراف ستاره سابق یونایتد: عاشق چلسی بودم!

الخاندرو علاقه‌اش به چلسی در دوران کودکی به خاطر ادن هازارد را فاش کرد.
اعتراف ستاره سابق یونایتد: عاشق چلسی بودم!

به گزارش "ورزش سه"، گارناچو که زمانی به‌ عنوان جواهر آکادمی یونایتد شناخته می‌شد، پس از این که روبن آموریم به صراحت اعلام کرد او بخشی از چشم‌انداز بلند مدت تیمش نیست، اولدترافورد را ترک کرد. چلسی خیلی سریع وارد عمل شد و قراردادی هفت‌ ساله را با او به امضا رساند که در صورت رسیدن گارناچو به قله‌هایی که بسیاری هنوز معتقد هستند توان دستیابی به آن را دارد، می‌تواند به یکی از خریدهای ارزان و پرسود تابستان تبدیل شود.

ضربه نهایی به هواداران یونایتد زمانی وارد شد که گارناچو توضیح داد چرا استمفوردبریج از همان ابتدا برایش حس خانه بودن دارد. او که در آرویو مولینوس، حومه مادرید، بزرگ شد، ساعت‌های زیادی را صرف تماشای ویدئوهای درخشش‌های ادن هازارد می‌کرد.

2221280

ترکیب منحصر به فرد این بازیکن بلژیکی از تعادل، نبوغ و خروجی بی‌رحمانه، سبک بازی این بازیکن آرژانتینی را در حین شکل‌گیری‌ دوران فوتبال به صورت جدی تحت‌ تاثیر قرار داد. حالا پس از پیمودن همان مسیر حضور هازارد در استمفوردبریج، گارناچو آماده است فصل جدیدی از تاریخ چلسی را بنویسد.

گارناچو گفت: «من ادن هازارد را دوست داشتم. ادن یکی از الگوهای بزرگ من بود و دلیل بزرگی که باعث شد وقتی کوچک‌تر بودم کمی چلسی را دنبال کنم و طرفدارش باشم. او بازیکن شگفت‌انگیزی بود، در همان پستی بازی می‌کرد که من می‌خواستم بازی کنم، به داخل می‌زد، گل می‌زد. واقعاً فوق‌العاده بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار