کد: 223897301 بهمن 1404 ساعت 14:4480K بازدید

ملوان سند رو کرد؛

‏امتیازات استقلال و تراکتور پس گرفته می‌شود؟

‏باشگاه ملوان با ارسال مستندات به کمیته استیناف، مدعی قانونی بودن بازی سینا خادم‌پور شد و خواستار تغییر رأی ۳ بر صفر است.
‏امتیازات استقلال و تراکتور پس گرفته می‌شود؟

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه ملوان بندرانزلی در واکنش به پرونده انضباطی مرتبط با بازیکن خود، سینا خادم‌پور، بیانیه‌ای رسمی منتشر کرد و ضمن تأکید بر قانونی بودن حضور این بازیکن در ترکیب تیم مقابل استقلال و تراکتور در نیم‌فصل اول، اعلام کرد که رأی ۳ بر صفر اعلام شدن این بازی‌ها نادرست است.

ملوانی‌ها در این دفاعیه به کسب مجوزهای قانونی از ستاد کل نیروهای مسلح برای جذب سینا خادم‌پور (به عنوان بازیکن سرباز) اشاره و تأکید کردند که حضور او در میدان هیچ‌گونه منع قانونی نداشته است.

مدیران ملوان اعلام کرده‌اند ضمن احترام به مراجع قضایی فدراسیون، تمامی مستندات لازم را به کمیته استیناف ارسال کرده و خواهان بازنگری عادلانه در این پرونده هستند. به نظر می‌رسد انزلی‌چی‌ها امید زیادی به تغییر رأی داشته و انتظار دارند نتایج بازی‌های مقابل تراکتور و استقلال به حالت قبل برگردد.

اگر ادله باشگاه ملوان درست تشخیص داده شود، نه تنها کسر امتیاز ملوان لغو می‌شود، بلکه امتیازاتی که به واسطه حکم انضباطی به حساب استقلال و تراکتور واریز شده بود نیز پس گرفته خواهد شد؛ اتفاقی که تغییراتی در جدول لیگ ایجاد می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
106اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار