کد: 214891213 شهریور 1404 ساعت 16:3014.7K بازدید

سریال بدبیاری‌های پاسور تیم ملی تکمیل شد

سلسله بدبیاری‌های جواد کریمی در تیم ملی والیبال ایران تکمیل شد.
سریال بدبیاری‌های پاسور تیم ملی تکمیل شد

به گزارش "ورزش سه"، سلسله بدبیاری‌های جواد کریمی، پاسور تیم ملی والیبال ایران، به طرز بدی تکمیل شد. او که در لیگ ملت‌های والیبال 2025 عملکرد چندان قابل قبولی نداشت، با بازگشت پیاتزا به ایران پس از لیگ ملت‌ها، کاپیتانی خود را از دست داد و به مرتضی شریفی داد و این موضوع فشار بیشتری بر روی او وارد کرد. این بدبیاری‌ها در نهایت منجر به خط خوردن نام او از لیست تیم ملی برای قهرمانی جهان در اردوی دوحه قطر شد، که قطعا خبر ناامیدکننده‌ای برای او بود.

کریمی در تیم میناس برزیل عملکرد خیلی خوبی داشت و  کمتر کسی تصور می‌کرد که نتواند به جمع ملی‌پوشان ایران برای حضور در قهرمانی جهان بپیوندد. او با توانایی‌های فنی و تجربه‌‌اش ، انتظار می‌رفت که بتواند حداقل جزو لیست تیم ملی والیبال ایران برای قهرمانی جهان باشد اما این فصل برای او به گونه‌ای پیش رفت که همه برنامه‌های او را خراب کرد.

علاوه بر این، مصدومیت از ناحیه ران در بازی آخر دوستانه مقابل قطر نیز مزید بر علت شد و او را از حضور در این رقابت بزرگ محروم کرد. حالا او باید پس از استراحتی چند روزه، به برزیل برود تا در تمینات تیم میناس برزیل شرکت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار