کد: 214899914 شهریور 1404 ساعت 04:4334.6K بازدید

رویای ملی کاظمیان با پرسپولیس به تاخیر افتاد!

وینگر جدید پرسپولیس امیدوار است با درخشش در این تیم به پیراهن ملی برسد.
رویای ملی کاظمیان با پرسپولیس به تاخیر افتاد!

به گزارش "ورزش سه"، نمایش محمدامین کاظمیان در فصل گذشته لیگ برتر که یکی از برترین گلزنان بود و بیشترین پنالتی را در این رقابت‌ها گرفت، او را به فهرست تیم ملی نرساند، اما انتقال به پرسپولیس می‌توانست این بازیکن چپ‌پا را بیشتر مورد توجه قرار بدهد که فعلا به لیست ملی منتهی نشده است.

محمدامین کاظمیان که فصل قبل 9 گل به ثمر رساند، 3 پاس گل داد و 4 پنالتی گرفت و یکی از خریدهای مهم و گران قیمت پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بود، امید زیادی داشت با پیوستن به جمع سرخ پوشان، به فهرست تیم ملی هم برسد که در تورنمنت کافا این فرصت برای او به وجود نیامد.

این وینگر چپ‌پا که در دو هفته ابتدایی فصل جدید لیگ برتر یکی از مهره‌های ثابت پرسپولیس مقابل فجر شهید سپاسی و سپاهان بوده، این روزها در تمرینات قرمزها حضور دارد تا فصل را به بهترین شکل ادامه بدهد و اولین گلش با پیراهن این تیم را بزند.

پرسپولیس در بازی آینده‌اش در لیگ برتر مقابل فولاد خوزستان قرار می‌گیرد؛ تیمی که امین کاظمیان تجربه گلزنی و پاس گل برابر آن را در دیدار رفت فصل گذشته داشته و به دنبال تکرار آن نمایش است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار