کد: 214903614 شهریور 1404 ساعت 13:0212.5K بازدید

گولر: اسپانیا نمی‌داند در قونیه چه در انتظارش است

آردا گولر هواداران را در ورزشگاهی که ترکیه پیش‌تر فرانسه امباپه را شکست داده، به حمایت فراخواند.
گولر: اسپانیا نمی‌داند در قونیه چه در انتظارش است

به گزارش "ورزش سه"، آردا گولر بار دیگر نقشی کلیدی در پیروزی ترکیه، این بار مقابل گرجستان (3-2) ایفا کرد. بازیکن رئال مادرید بازی تیمش را هدایت کرد و یکی از پاس‌های گل را داد. او با وجود جوانی، هم در زمین و هم در صحبت‌های خارج از زمین، تیم وینچنزو مونتلا را رهبری می‌کند.

بلافاصله پس از پایان بازی، آردا به اسپانیا هشدار داد که در قونیه با چه چیزی روبه‌رو خواهد شد، شهری که فدراسیون فوتبال ترکیه در ان برای تیم لاروخا تله‌ای تدارک دیده است: «روی کاغذ بازی سختی خواهد بود، اما برای اسپانیا هم آسان نخواهد بود. آنها هنوز نمی‌دانند چه جو باورنکردنی‌ای در قونیه در انتظارشان است.»

2222967

او افزود: «می‌خواهیم به هوادارانمان شادی بیشتری هدیه کنیم. خودمان را دست‌کم نگیریم. مقابل اسپانیا بهترین عملکردمان را ارائه خواهیم داد و اگر خدا بخواهد، بازی خیلی خوبی خواهد شد.» 

کاپیتان هاکان چالهان‌اوغلو نیز از او حمایت کرد: «حالا نوبت قونیه است. ما آنجا پیروزی‌های تاریخی داشته‌ایم. هوادارانمان هیچ‌وقت ما را تنها نگذاشته‌اند. آنها بهترین خودشان را ارائه خواهند داد و ما هم همین‌طور.» 

ورزشگاه شهرداری متروپولیتن قونیه با ظرفیت 42000 نفر برای حمایت از تیم ملی ترکیه پر خواهد شد. این ورزشگاه که در سال 2014 ساخته شده، میزبان حدود ده بازی تیم ملی ترکیه بوده و نتایج متفاوتی داشته است. اما در سال 2019، در مسیر یورو 2020، ترکیه موفق شد فرانسه (2-0) با حضور امباپه، گریزمان و پل پوگبا، که تازه قهرمان جام جهانی در روسیه شده بود، را غافلگیر کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار