کد: 214906414 شهریور 1404 ساعت 15:1512.8K بازدید

ذهنیت برنده ندارید

صدای رودیگر بلند شد: فریاد خشم در رختکن آلمان

مدافع رئال مادرید، که یکی از مقصران اصلی شکست مانشافت در اسلواکی بود، پس از سوت پایان بازی گفت‌وگویی پرتنش در رختکن داشت.
صدای رودیگر بلند شد: فریاد خشم در رختکن آلمان

به گزارش "ورزش سه"، شکست 2-0 آلمان مقابل اسلواکی، سومین باخت پیاپی قهرمان چهار دوره جام جهانی پس از ناکامی در مرحله نهایی لیگ ملت‌های اروپا، ضعف نگران‌کننده خط دفاعی مانشافت را آشکار کرد و بحثی غیرمنتظره در رختکن باز کرد. 

در طول 90 دقیقه، خط دفاعی تیم تحت هدایت یولیان ناگلزمان شکننده و پراشتباه ظاهر شد و آنتونیو رودیگر به‌ویژه در هر دو گل دریافتی مقصر اصلی بود. بازیکن رئال مادرید به‌خصوص در گل دوم کاملاً غافلگیر شد، زمانی که اشترلتس، مهاجم اسلواکی، او را با حرکتی فریبنده از پیش رو برداشت و توپ را به گوشه دروازه فرستاد.

اما اتفاق قابل‌توجه پس از سوت پایان رخ داد. در رختکن گفت‌وگویی پر از خشم و ناامیدی شکل گرفت که نه‌ تنها ناگلزمان، بلکه رودیگر نیز در آن صحبت کرد. 

2223003

ماکسیمیلیان میتل‌اشتات تأیید کرد: «مربی چند کلمه‌ای با تیم صحبت کرد و تونی رودیگر هم با گروه حرف زد.» 

اگرچه جزئیات این گفت‌وگو فاش نشد، روزنامه آلمانی بیلد گزارش داد که مدافع رئال مادرید صدایش را بالا برد و حتی «فریاد کشید». اصل پیام او فقدان ذهنیت برنده در میان ستارگان آلمانی بود.

سرمربی تحت فشار  

ناگلزمان نیز در برابر میکروفن‌ها آشکارا تحت تأثیر شکست قرار داشت. او گفت: «هر بازیکن باید بفهمد که این بازی‌ها را باید مثل یک نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا برگزار کرد. با احتیاط نمی‌توان پیش رفت، حتی مقابل حریفانی مثل اسلواکی.» 

پیام او و رودیگر، که قرار بود رهبر خط دفاعی باشد، به‌عنوان هشداری فوری پیش از بازی یکشنبه در کلن مقابل ایرلند شمالی تعبیر شد؛ جایی که آلمان نه‌ تنها برای سه امتیاز، بلکه برای بازگرداندن اعتبار و اعتمادبه‌نفس می‌جنگد.

باستین شواین‌اشتایگر، اسطوره بایرن مونیخ و اکنون مفسر تلویزیونی، نیز ناامیدی‌اش را پنهان نکرد: «باید فکر کنم آخرین باری که هواداران آلمانی بازیکنان خودشان را هو کردند کی بود. این برایم دردناک بود. در هیچ لحظه‌ای از بازی باور نداشتم که قرار است ببریم. این ضربه سختی بود. واقعاً بد بودیم، بدون پاس‌های خوب، بدون ایجاد خطر. اگر به جام جهانی صعود کنیم، باید خوشحال باشیم. اگر مثل امروز بازی کنیم، صعود نخواهیم کرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار