کد: 214943816 شهریور 1404 ساعت 10:008.2K بازدید

نفس راحت بارسا: مصدومیت یامال جدی نیست

لامین یامال روند درمانش را طی کرده و بدون مصدومیت آماده کمک به تیم ملی اسپانیا است.
نفس راحت بارسا: مصدومیت یامال جدی نیست

به گزارش "ورزش سه"، به نظر می‌رسد یامال روند بهبودی‌اش از مصدومیت کمر که در دیدار مقابل تیم ملی بلغارستان در صوفیه دچارش شد را به خوبی و بدون مشکل خاصی طی می‌کند. این مهاجم بارسلونا روز گذشته در کنیا پیش از دیدار مقابل ترکیه همراه با سایر هم‌تیمی‌هایش به‌ طور عادی تمرین کرد.

لامین طبق معمول با لبخند دیده شد و با وجود ناراحتی جزئی‌ای که تجربه کرده است (همان‌ طور که لوییس دلافوئنته در نشست خبری تایید کرد) انتظار می‌رود که یکشنبه شب در دسترس باشد و شاید حتی در ترکیب تیم ملی اسپانیا در این بازی به میدان برود. یامال به همراه سایر بازیکنان اصلی روز شنبه در صوفیه بدون فشار آوردن به خودش در سالن بدنسازی ماند، به درمان پرداخت و ریکاوری انجام داد، پیش از این که به ترکیه سفر کند.

2222998

این وینگر بارسلونا یکی از بازیکنان کلیدی در دیدار مقابل بلغارستان بود که مسیر اسپانیا برای صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ را هموار کرد. او روی هر سه گل نقش داشت و اسپانیا پیش از پایان نیمه اول کنترل بازی در صوفیه را به دست گرفت. با این حال، او در دقیقه ۷۹ زودتر از زمین بیرون آمد چون سرمربی تیم ملی این کشور می‌خواست به او استراحت دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار