کد: 214966117 شهریور 1404 ساعت 09:3419.9K بازدید

احیای مانشافت با ستاره تعویضی

و ناگهان امیری: نجات آلمان از فاجعه دوم

ندیم امیری در تیم ملی آلمان که دیشب عملکرد ضعیفی داشت، نقطه روشن و امیدوارکننده بود و از سرمربی تمجید ویژه‌ای دریافت کرد.
و ناگهان امیری: نجات آلمان از فاجعه دوم

به گزارش "ورزش سه"، ندیم امیری دقیقاً می‌دانست کجا باید باشد. او پس از پیروزی 3-1 مقابل ایرلند شمالی در مرحله مقدماتی جام جهانی، به RTL گفت: «من آماده بودم. روی نیمکت خودم را در موقعیت‌های بازی تصور می‌کردم.» امیری در این بازی اولین گل ملی خود را به ثمر رساند.

2223900

در دقیقه 69 وقتی سانتر از جناحین داوید رائوم از ماکسیمیلیان بایر و مدافعان ایرلند شمالی عبور کرد، امیری به‌صورت غریزی در تیر دوم حاضر بود و گل دوم را به ثمر رساند. او پس از ورود به زمین در دقیقه 61، به بازی کند تیم آلمان جان بخشید و به همین دلیل تمجید ویژه‌ای دریافت کرد.

ناگلزمان درباره امیری گفت: «ندیم همیشه پر انرژی است. او همیشه اشتیاق به پیروزی دارد. این ویژگی از زمان حضورش در تیم‌های زیر 17 و زیر 19 سال مشخص بود. او وارد زمین شد و پر از انگیزه بود. خودش را به آب و آتش زد. به همین دلیل خیلی برایش خوشحالم، چون همه توانش را گذاشت و این در آن مقطع از بازی به ما خیلی کمک کرد.»

2223899

تیم ملی آلمان در آن لحظه، پس از شکست تحقیرآمیز 0-2 مقابل اسلواکی، در خطر از دست دادن دومین بازی مقدماتی جام جهانی 2026 بود. مقابل ایرلند شمالی که حریفی سرسخت بود، آلمان در حمله چندان موفق نبود تا زمانی که امیری وارد زمین شد و روند بازی برگشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار