کد: 215010719 شهریور 1404 ساعت 02:196.6K بازدید

هو شدن من مهم نیست

دشان: هیچ بازیکنی نباید چنین رفتاری را تحمل کند

مربی تیم ملی فرانسه به هو شدن خود و ادرین رابیو در پارک دوپرنس واکنش نشان داد.
دشان: هیچ بازیکنی نباید چنین رفتاری را تحمل کند

به گزارش "ورزش سه"، دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه، پس از پیروزی دشوار ۲-۱ مقابل ایسلند در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، از عملکرد تیم و به‌ویژه کاپیتانش، کیلیان امباپه، تمجید کرد. او با رضایت از کسب ۶ امتیاز در دو بازی، به عملکرد بی‌نقص تیمش در ۲۵ بازی اخیر مقدماتی یورو و جام جهانی (۲۰ برد، ۵ تساوی) اشاره کرد. با این حال، دشان اذعان داشت که بازی مقابل ایسلند، با وجود پیروزی، چالش‌برانگیز بود.

تحلیل بازی؟

«بسیار مثبت. ۶ امتیاز گرفتیم، بیشتر از این نمی‌شود. بازی سختی بود، ایسلند بلوک دفاعی فشرده‌ای داشت. باید سریع‌تر و تهاجمی‌تر بازی می‌کردیم. اشتباه کردیم و تنبیه شدیم. با ۱۰ بازیکن، تلاش زیادی لازم بود.»

2224504

نظرتان درباره سوت‌های هواداران علیه شما و رابیو؟

«سوت‌های علیه خودم را نشنیدم، در رختکن بودم. شاید همان افرادی بودند که رابیو را هو کردند. این برای من مشکلی نیست، اما برای رابیو، بازیکن تیم ملی، غیرقابل‌قبول است. او با تکل نهایی‌اش جواب داد، اما این رفتار نباید باشد. معیار انتخاب بازیکن نباید به باشگاهی که در آن بازی می‌کند یا رقبا بستگی داشته باشد. هیچ بازیکنی نباید چنین برخوردی را تحمل کند.»

عملکرد مارکوس تورام؟

«عالی نبود اما در نقشی که به‌طور کامل برایش آشنا نیست، خوب بود. چند ضربه داشت و با توجه به پست غیرمعمولش، عملکرد جالبی ارائه داد.»

نظرتان درباره کیلیان امباپه؟
«او از نظر ذهنی آماده است و پاهای سریعی دارد. تلاش زیادی می‌کند و در هر دو بازی گل زده. رهبر خوبی است و با میشل اولیسه هماهنگی عالی دارد. کیلیان در فرم بسیار خوبی است.»

پیشی گرفتن امباپه از تیری آنری در جدول گلزنان فرانسه (۵۲ گل) در ۲۶ سالگی

«کیلیان استثنایی است. همه‌چیز برایش سریع پیش می‌رود. تیری آنری مهاجمی فوق‌العاده بود. کیلیان همیشه هدفش را بالاتر در نظر می‌گیرد. او بازیکنی بی‌نظیر و در خدمت تیم است.»

اشتباه میشل اولیسه در گل ایسلند؟
«یک اشتباه فنی بود، اما نمی‌توان او را سرزنش کرد. او درخشان است و اعتمادبه‌نفس خوبی دارد. رابطه‌اش با مهاجمان عالی است.»

خوش‌شانسی در لغو گل تساوی دقیقه آخر ایسلند؟
«داور تصمیم گرفت و به نفع ما بود. درک می‌کنم که این برای مربی ایسلند آزاردهنده بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار