کد: 215053921 شهریور 1404 ساعت 12:445.3K بازدید

مبارزه 7 کشتی گیر ایرانی برای کشورهای خارجی

در مسابقات کشتی قهرمانی جهان 2025 کرواسی هفت کشتی گیر ایرانی برای کشورهای دیگر کشتی خواهند گرفت.
مبارزه 7 کشتی گیر ایرانی برای کشورهای خارجی

به گزارش "ورزش سه"، از فردا مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان 2025 و بعد از چند روز مسابقات کشتی فرنگی در زاگرب آغاز می شود و تیم ملی ایران هم با ترکیب کامل در این رویداد حضور دارد.

اما به جز 10 کشتی گیر در تیم آزاد و 10 کشتی گیر در تیم فرنگی ایران، هفت کشتی گیر ایرانی دیگر هم در این رویداد حضور دارند که برای کشورهای دیگر مبارزه می کنند. 

در کشتی آزاد و در وزن ۶۵ کیلوگرم، پیمان بیابانی که سابقه کسب مدال طلای جوانان جهان برای ایران را دارد، برای کشور کانادا در مسابقات جهانی کرواسی به میدان می‌رود. در وزن ۷۴ کیلوگرم، محمد متقی‌نیا برای اسپانیا در مسابقات قهرمانی جهان کشتی می‌گیرد و محسن سیر نیز در وزن ۱۲۵ کیلوگرم برای کشور آلمان مبارزه خواهد کرد.

در رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جهان نیز علی ارسلان دارنده مدال طلای جهان در وزن ۷۲ کیلوگرم برای چندمین سال متوالی برای صربستان مبارزه می‌کند. همچنین عارف محمدی در ۶۳ و شاهین بداغی در وزن ۸۲ کیلوگرم نیز برای تیم قطر به میدان می روند.
همچنین جمال والی‌زاده در وزن ۶۰ کیلوگرم کشتی فرنگی برای تیم پناهندگان اتحادیه جهانی کشتی مبارزه خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار