به گزارش "ورزش سه"، پارس جنوبی جم بعد از دو هفته ناکامی در فصل جدید لیگ یک، این بار در چارچوب هفته سوم میهمان مس سونگون بود اما باز هم نتوانست اولین برد خود را دشت کند. مهدی رجب زاده سرمربی پارس جنوبی جم درباره این مسابقه گفت: «با این تفکر که بتوانیم برنده شویم وارد این مسابقه شدیم. دو تیم به لحاظ جدولی شرایط خوبی نداشتند و این باعث استرس شده بود. به جز 20 دقیقه اول بازی هفته اولمان مقابل مس شهربابک، در مابقی سه هفتهای که به میدان رفتیم صاحب توپ و میدان بودیم. جایگاه الان ما بر اساس شرایط فوتبالی نیست. در دو هفته اخیر روی اتفاق گل خوردیم.»
او صحبتش را اینطور ادامه داد:
«این هفته هم جلوی مس سونگون تیم ما خیلی هجومی بازی کرد. کمترین حق ما از این بازی زدن حداقل سه گل دیگر بود. بارها به دروازه حریف نزدیک شدیم اما استرس بازیکنان باعث شد وقتی با یک گل جلو بودیم و فرصتهایی برای افزایش اختلاف داشتیم، قدرشناس نباشیم. حریف هم خیلی تلاش کرد و دوید و به آنها خسته نباشید میگویم. وقتی بازی مساوی شد، حریف به پنالتی رسید و ممکن بود همین امتیاز را هم از دست بدهیم اما خوشبختانه گلر ما واکنش خوبی داشت. اصلا از نتیجه بازی راضی نیستم و باید برنده میشدیم.»
رجب زاده تاکید کرد تیمش در کورس صعود خواهد بود:
«تیم خوبی داریم و من معتقدیم به جدول برمیگردیم. مطمئن باشید در کورس صعود قرار میگیریم. متاسفانه شروع بد باعث شده به تیم استرس وارد شود ولی قطعا در هفته های بعدی روند کار ما بهتر خواهد شد. ما خوب فوتبال بازی میکنیم اما گاهی اوقات بازی مستقیم و برخی رفتارها بازی را خراب میکند که باید با این مساله کنار بیاییم. ظرفیت صعود به لیگ برتر را داریم و به هواداران هم این قول را دادهایم.»
سرمربی پارس جنوبی درباره مصاف هفته بعد تیمش نیز اینطور واکنش نشان داد: «از بازی هفته بعد با شناورسازی که میزبان هستیم باید همه امتیازات را بگیریم.»
او در پاسخ به اینکه تیمهای نفتی تمایلی به لیگ برتری شدن ندارند، تاکید کرد: «در مدتی که اینجا بودم اما هرگز چنین چیزی را حس نکردم. هرگز در جلسات من و مدیران تیم چنین صحبتی مطرح نشده است.»