کد: 215099622 شهریور 1404 ساعت 21:569.7K بازدید

بازیکن برتر ما ساسان بود

گل‌‌محمدی: امیری به تیم ما انگیزه داد

یحیی گل‌محمدی به تشریح تاکتیکی بازی حساس تیمش برابر پرسپولیس پرداخت.
گل‌‌محمدی: امیری به تیم ما انگیزه داد

به گزارش "ورزش سه"، یحیی گل‌محمدی در شرایطی که شب سخت و نفسگیری را در تهران مقابل تیم و شاگردان سابقش سپری کرد و یک امتیاز ارزشمند از پرسپولیس گرفت، در سالن کنفرانس ورزشگاه شهر قدس حاضر شد تا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد. صحبت‌های سرمربی فولاد را می خوانید:

*صحبت‌های ابتدایی
بازی برای ما مهم بود از این جهت که دو بازی قبل نتوانستیم گل بزنیم و امتیاز بگیریم. فشار بازی روی بازیکنان خیلی زیاد بود و فکر می‌کنم نیمه اول یک مقدار تحت تاثیر بودیم. در نیمه اول فکر می‌کنم هر دو نربی از شرایط ناراضی بودند. دوتیم اشتباهات زیادی انجان دادند و بازی بسکتبالی و انتقالی شده بود. نیمه اول گل دریافت کردیم، گلی که مثل بازی ملوان تکرار شد و متاسفانه دوباره همان اتفاق افتاد. در نیمه دوم بچه‌ها با ذهنیت بهتر شجاعانه‌تر بازی خودشان زا انجام دادند که مبتنی بر حفظ توپ و باریسازی از عقب و دادن پاس‌های زیاد بود. نیمه دوم شجاع و نترس بودیم و در مجموع بازی خوبی از نظر ایجاد موقعیت بود و هواداران شاهد بازی خوبی بودند. از بازیکنانم به خاطر بازی شجاعانه تشکر می‌کنم. هرچند قبل از بازی یکی از بازیکنان‌مان (سینا مریدی) کارتش مشکل داشت و در روند نیمه اول‌مان تاثیر گذاشت‌.

*اشتباهات در نیمه اول و دریافت گل
من فکر میکنم دلیل اصلی به خاطر دادن پاس‌های اشتباه بود و وقتی خودمان توپ داشتیم به حریف موقعیت دادیم و در این بخش در نیمه اول ضعیف کار کردیم. در نیمه دوم بچه‌ها پاس بیشتری دادند و صاحب فضاهای خوبی شدند، خطا گرفتیم و به گل هم رسیدیم.

* صادر نشدن کارت سینا مریدی
با یک هفته با این ارنج تمرین کردیم اما لحظه آخر این اتفاق افتاد‌. برای چنین تیمی اصلا نباید این اتفاق بیافتد و جای تامل و رسیدگی دارد و باید ببینیم برای چی این مشکل به وجود آمد. مجوز بازی او تمام شده بود و باید مدارک تحصیلی‌اش را برای تمدید مجوز بازی ارائه می‌داد.

*بازی ساسان انصاری در پست غیر تخصصی
ساسان یک بازیکن باتجربه است و بازی‌های بزرگ زیادی دیده است. با توجه به اینکه ما یک مصدوم هم و در آن پست داریم، آقای حسین سنگرگیر، و با توجه به نوع بازی بیفوما و اورونوف که بازیکنان سرعتی و تکنیکی هستند، از لحاظ دفاعی ساسان بازیکن خیلی مسئولیت‌پذیری است و فکر می‌کنم در خیلی از دقایق بازی اگر بخواهم یک بازیکن برتر اسم ببرم، آن ساسان است.

*نحوه بازی وحید امیری 
اولین بازی‌اش بود. سخت بود بلاخره جلوی تیم سابقش بود. فکر می‌کنم رفته رفته شرایطش بهتر شود. با توجه به اینکه دو هفته‌ای تمرینات تیمی نداشت و یک مقدار دور بود، حضورش انگیزه زیادی به بازیکنان خصوصا جوان‌مان داده و می‌توانیم بهتر و بیشتر از او استفاده کنیم.

*بازی کردن استقلال خوزستان در ورزشگاه فولاد
طبق صحبت‌هایی که داشتیم همین یک بازی بود. نمی‌دانیم چه اتفاقی بیفتد ولی فکر می‌کنم بقیه بازی‌های‌شان در تهران باشد.

تکمیل می‌شود...

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار