به گزارش ورزش سه، ایگور تودور، سرمربی یوونتوس، پس از برد پرهیجان تیمش مقابل اینتر در دربی ایتالیا، در یک نشست خبری شرکت کرد و از بازیای که تیمش با نتیجه 4-3 در آن به پیروزی رسیده بود به عنوان یک مسابقه جنونآمیز یاد کرد.
یک بازی جنونآمیز و خاص
بازی عجیبی بود، دیوانهوار و خاص. ما خیلی خیلی خوشحالیم چون مقابل تیمی بزرگ با بازیکنانی در بالاترین سطح پیروز شدیم. ولی ۳۵ بازی دیگر باقی مانده است.
ستایش از آدزیچ، قهرمان غیرمنتظره
سرمربی یووه درباره تعویضی طلایی تیمش، آدزیچ جوان، که در دقیقه 90+1 گل چهارم و برتری را وارد دروازه اینتر کرد گفت: "پنج ماه است که با آدزیچ کار میکنیم و سعی میکنیم عادتهایش را در زمین تغییر دهیم. او پذیرفته روی کیفیت بینظیر و خصوصیات بیمانندی که دارد بیشتر کار کند. پیش از بازی هم تصمیمم این بود که او را وارد زمین کنم. او بازی با پا و سرعت فوقالعادهای دارد، فروتن است و قدرت شوتزنیاش باور نکردنی است. حالا که این درخشش استثنایی را داشته باید انگیزه لازم را به دست آورده باشد تا این مسیر را ادامه دهد."
تحسین اینتر
تودور با احترام از رقیب یاد کرد و گفت: "پیش از دربیهای ایتالیا خیلیها میگویند فلان تیم شانس اول پیروزی است و بهمان تیم شانس ندارد اما در چنین بازیهایی همهچیز از نو شروع میشود. اینتر برای برد آمده بود. آنها در سطح جهانی هستند. ما بازی همیشگیمان را انجام ندادیم، حتی در پرسینگ، اما میل به پیروزی در تمام بازیکنان، حتی تعویضیها، وجود داشت. نمیدانم شایسته برد بودیم یا نه؛ شاید تساوی نتیجه عادلانهتری بود."
درخشش کنان ییلدیز
ییلدیز در این بازی نقشش مرکز لوزی تاکتیکی ما بود. میخواستیم پرس کنیم اما درست اجرا نکردیم و خیلی زود عقب نشستیم. با این حال ایده این بود که او در همان منطقه مرکزی بماند، چون بازیکنی با این قدرت باید نزدیک دروازه حریف باشد. وقتی سه مهاجم مرکزی در زمین داریم باید نهایت استفاده را از پتانسیل تیم ببریم. اینکه نتوانستیم بهترین نمایش تاکتیکیمان را داشته باشیم ولی باز هم در چنین مسابقه بزرگی پیروز شدیم خیلی مهم است.