کد: 215102923 شهریور 1404 ساعت 04:441.9K بازدید

اولیویه ژیرو از خداحافظی ملی عقب نشینی کرد

اولیویه ژیرو، بهترین گلزن تاریخ تیم ملی فرانسه، درباره احتمال بازگشت خود به تیم ملی صحبت کرد.
اولیویه ژیرو از خداحافظی ملی عقب نشینی کرد

به گزارش ورزش سه، اولیویه ژیرو، مهاجم ۳۸ ساله و باتجربه فرانسوی که تابستان امسال به لیل پیوسته، در گفت‌وگویی با شبکه «رادیو مونت‌کارلو» از امکان بازگشت به تیم ملی کشورش سخن گفت.

ژیرو اظهار داشت: «پایان کارم با تیم ملی فوق‌العاده و به‌یادماندنی بود. در جام جهانی ۲۰۲۲ لحظات فراموش‌نشدنی را تجربه کردم و فقط یک قدم تا قهرمانی فاصله داشتیم. اما در سال ۲۰۲۴ فرصت بازی‌هایم کمتر شد و احساس کردم زمان مناسبی است تا جا برای بازیکنان جوان باز شود، هرچند در تمام فصل عملکرد خوبی داشتم.»

ژیرو که با ۵۷ گل در ۱۳۷ بازی ملی، بهترین گلزن تاریخ فرانسه است، ادامه داد: «بازگشت به تیم ملی در برنامه‌هایم نیست. با این حال، اگر روزی سرمربی تیم به من نیاز داشته باشد و گزینه دیگری در دسترسش نباشد، رد کردن چنین دعوتی بسیار دشوار خواهد بود. این تصمیمی است کاملاً احساسی.»

ژیرو پس از شکست مقابل اسپانیا در نیمه‌نهایی یورو ۲۰۲۴ از فوتبال ملی خداحافظی کرد و سپس در دیدار دوستانه برابر کرواسی در مارس گذشته به‌طور نمادین آخرین بار پیراهن این تیم را را پوشید.

با این حال، اظهارات اخیر او احتمال حضور دوباره‌اش در جام جهانی ۲۰۲۶ را زنده نگه داشته است؛ هرچند دیدیه دشان، سرمربی فرانسه، تأکید کرده که تصمیم ژیرو قطعی بوده و قصد بازگرداندن او را ندارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار