کد: 215144024 شهریور 1404 ساعت 16:114.8K بازدید

سرمربی فرانسه و توصیف جالب از مسیر قهرمانی

سرمربی تیم ملی والیبال فرانسه معتقد است مسیر قهرمانی در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۵ مانند صعود به کوهی دشوار است و تیمش باید گام‌به‌گام و با صبر پیش برود.
سرمربی فرانسه و توصیف جالب از مسیر قهرمانی

به گزارش "ورزش سه"، آندره‌آ جیانی، سرمربی تیم ملی والیبال فرانسه، مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان را مسیری بسیار سخت و طاقت‌فرسا توصیف کرد. او پس از پیروزی قاطع شاگردانش مقابل کره‌جنوبی در گروه C، تأکید کرد که فرانسه باید راه خود را به‌سختی بسازد و گام به گام جلو برود.

فرانسه که در دو دوره اخیر المپیک قهرمان شده است، هرگز طعم قهرمانی جهان را نچشیده و تنها مدال تاریخ خود را در سال ۲۰۲۲ با کسب برنز به دست آورده است. جیانی با اشاره به مسیر دشوار تیمش گفت: «راه ما آسان نیست. در مراحل بعدی باید مقابل تیم‌های بزرگی مانند ایتالیا، لهستان و بلژیک قرار بگیریم. هر مسابقه برای ما یک چالش بزرگ است.»

او مسیر تیمش را به ساختن جاده‌ای تشبیه کرد که باید آجر به آجر و با صبر و دقت بنا شود. جیانی افزود: «ما نمی‌توانیم به آینده دور فکر کنیم. باید روی بازی بعدی تمرکز کنیم. مسابقه با فنلاند آسان نخواهد بود و پس از آن دیدار سرنوشت‌ساز مقابل آرژانتین پیش روی ماست. تنها راه رسیدن به قله، نگاه نکردن به دوردست و جنگیدن در لحظه است.»

این مربی باتجربه ۵۵ ساله در پایان تأکید کرد که قهرمانی جهان با وجود قدرت‌های بزرگی چون لهستان، ایتالیا و بلژیک کار ساده‌ای نیست، اما فرانسه مصمم است گام به گام برای تحقق رؤیای تاریخی خود پیش برود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار