کد: 215144124 شهریور 1404 ساعت 16:128.8K بازدید

با وجود بازگشت دی‌یونگ

نگرانی فلیک و بارسا: غیبت دوباره یامال

لامین یامال باز هم نتوانست در تمرینات بارسلونا شرکت کند اما فرانکی دی‌یونگ آماده بازگشت به ترکیب است.
نگرانی فلیک و بارسا: غیبت دوباره یامال

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا همچنان در حال زیر نظر گرفتن وضعیت آمادگی بدنی یامال است، با توجه به این که اولین دیدارش در لیگ قهرمانان روز پنجشنبه برابر نیوکسل در انگلیس برگزار خواهد شد. این محصول جوان آکادمی بارسا به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران پس از بازگشت از اردوی تیم ملی اسپانیا، دیدار مقابل والنسیا را از دست داد.

این بازیکن همچنین روز دوشنبه نتوانست همراه با سایر هم‌تیمی‌هایش تمرین کند. یامال تا به حال به‌ صورت انفرادی تحت درمان بوده است و در این مقطع انتظار نمی‌رود بتواند در اولین بازی اروپایی این فصل بارسلونا شرکت کند، مگر این که اتفاق خاص و غیرمنتظره‌ای در چند روز آینده رخ دهد.

2226083

با این حال، دی‌یونگ می‌تواند در دسترس هانسی فلیک باشد. این هافبک هلندی پس از این که توسط رونالد کومان از اردوی تیم ملی هلند مرخص شد، زودتر به بارسلونا بازگشت و دیدار مقابل والنسیا را از دست داد. او پس از پشت سر گذاشتن مشکلات جسمانی‌اش، توانست روز دوشنبه همراه با سایر هم‌تیمی‌هایش تمرین کند و در مسیر بازگشت به ترکیب برای بازی روز پنجشنبه در انگلیس قرار دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار