کد: 215171925 شهریور 1404 ساعت 20:4112.2K بازدید

انتقام فیتیله پاریس در زاگرب گرفته شد؛

کتاب راهنمای رحمان: راه آسان بردن قهرمان المپیک!

پایان فینال با ضربه فنی در کمتر از ۳ دقیقه؛ اما بردن قهرمان المپیک اصلا کار ساده‌ای نیست!
کتاب راهنمای رحمان: راه آسان بردن قهرمان المپیک!

به گزارش "ورزش سه"، طلای رحمان عموزاد و مسابقه او در فینال رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان در وزن ۶۵کیلو می‌تواند در آینده به عنوان یکی از کلاسیک‌های این رشته ورزشی مطرح بشود؛ جایی که کشتی‌گیر ایرانی، شروع سریع کیوکای ژاپنی را که برای گرفتن مچ پایش یورش برده بود، با یک کنده و تاباندن او پاسخ داد و سپس ۴ بار دیگر این حریف را به خاک نشاند تا ۴۰ ثانیه مانده به پایان وقت اول کشتی با نتیجه ده بر صفر از روی تشک پیروز بیرون بیاید.

این کشتی زیبا از حیث فنون رد و بدل شده، پیچ و تاب کشتی‌گیران، نبرد نزدیک و تلاش‌شان برای قهرمانی، یکی از زیباترین مبارزات برگزار شده در طول این مسابقات بود که با موفقیت این شیربچه خطه مازندران به پایان رسید. کشتی‌گیری که نمایش او در مسابقات روز گذشته، انگیزه و عزمش را برای انتقام باخت المپیک و کسب طلا نشان می‌داد. البته با توجه به سرعت و قدرت کشتی‌گیر ژاپنی هیچکس تصور نمی‌کرد که طومار این مسابقه این‌چنین سریع در هم پیچیده شود.

اما رحمان مثل یک هیولا به حریف حمله می‌کرد و  از حیرت مرد ژاپنی نهایت استفاده را می‌برد و به امتیازاتش اضافه می‌کرد. این پیروزی حتی زیباتر از نمایش روز گذشته او مقابل حریف آمریکایی بود که با نتیجه ۱۲ بر ۱ به سود عموزاد به پایان رسید و اهمیتش در پیروزی مقابل حریفی بود که وقتی فینال المپیک را از رحمان برد، آن نبرد بهانه‌ای شد برای اینکه آماده سازی مقابل حریفان ژاپنی در دستور کار فدراسیون کشتی ایران قرار بگیرد.

حالا اگر ملاک هماوردی ایران و ژاپن در این مسابقات همین کشتی باشد، تفاوت بسیار زیاد و حتی غیر قابل جبران خواهد بود؛ به خصوص که رحمان لابلای زیرگیری‌ها و فنون مختلفی که به کیوکا زد یک بار هم فیتیله او را در حالت نامتعادل در دست گرفت و پیچشی به تن او داد تا تا با همان فن نفرین شده از پس کشتی‌گیر پرافتخار ژاپنی بربیاید.

رحمان که به واسطه شکست برابر همین حریف ژاپنی مدال نقره المپیک گرفته بود، حالا بالاتر از او روی سکوی اول جهانی می‌ایستد. این دومین مدال طلای قهرمانی جهان او پس از بلگراد ۲۰۲۲ است که وی را در ۲۰سالگی به اوج محبوبیت رسانده بود. رحمان سه قهرمانی آسیا و یک مدال نقره بازی‌های آسیایی هانگژو را نیز دارد و در ۲۳ سالگی، کشتی‌گیر بی رقیب وزن ۶۵ کیلوگرم شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار