کد: 215188226 شهریور 1404 ساعت 13:5522.5K بازدید

اعتراف تلخ پس از شکست سنگین

حریف ژاپنی: رحمان خیلی عصبانی بود!

رحمان عموزاد بعد از فینال پاریس هرروز به شکست دادن قهرمان ژاپنی فکر می‌کرد و در رقابت‌های جهانی او را مثل آب خوردن شکست داد.
حریف ژاپنی: رحمان خیلی عصبانی بود!

به گزارش "ورزش سه"، کوتارو کیوکا، کشتی‌گیر ژاپنی وزن ۶۵ کیلوگرم که سال گذشته در فینال المپیک پاریس برابر رحمان عموزاد به پیروزی سریعی رسیده بود، این بار در فینال جهانی زاگرب با شکست ۱۰–۰ برابر ستاره ایرانی تسلیم شد و اعتراف کرد که نتوانسته بر انگیزه و خشم حریف فائق بیاید.

کیوکا در المپیک گذشته فیتیله رحمان را در اختیار گرفت و او را تا به اتمام رسیدن کشتی با امتیاز عالی روی تشک پاریس تاباند و زخمی عمیق در فینال بر پیکر عموزاد زد که علی‌رغم دریافت نقره المپیک، دستمایه ترول‌های اینستاگرامی شده بود. اما رحمان بی رحم در زاگرب انتقام تمام آن اتفاقات را با کسب امتیاز عالی گرفت.

2227146

کیوکا در گفت‌وگویی پس از این شکست گفت: «فکر می‌کنم تفاوت اصلی میان ما، در اشتیاق من برای برد و خشم او بابت باخت المپیک بود. من می‌خواستم دوباره ثابت کنم قهرمان بزرگی هستم، اما در جایگاه کسی که تحت تعقیب است، نتوانستم از پس تاکتیک‌ها و آماده‌سازی‌های حریف بر بیایم. عموزاد روی ضدحملات و مخصوصاً برگشت‌ها برنامه داشت و من تصورش را کرده بودم، اما این همان نقطه ضعف تکنیکی من بود.»

او ادامه داد: «این شکست دوباره به من یادآوری کرد که جهان کشتی تا چه اندازه سخت و بی‌رحم است. با این حال هنوز جای رشد دارم و می‌توانم بهتر شوم. هدف اصلی من المپیک لس‌آنجلس است و باید با انگیزه و شدت بیشتری تمرین کنم. امروز فقط حسرت و ناامیدی است، اما از فردا به چشم یک چالش تازه نگاه می‌کنم. حالا که یک بر یک شده‌ایم، مطمئنم مسابقه سوم میان من و رحمان اتفاق خواهد افتاد و برای آن روز تمام توانم را خواهم گذاشت تا دیگر شکست نخورم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
35اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار