کد: 215236028 شهریور 1404 ساعت 14:5511.9K بازدید

ستاره آرژانتین: باورنکردنی بود، قهرمان المپیک را بردیم

آرژانتین با برتری در ست پنجم، فرانسه مدعی را از رقابت‌های قهرمانی والیبال مردان جهان حذف کرد.
ستاره آرژانتین: باورنکردنی بود، قهرمان المپیک را بردیم

به گزارش "ورزش سه"، به شکلی شگفت‌انگیز، فرانسه قهرمان دو دوره متوالی المپیک، وداعی تلخ با مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان ۲۰۲۵ در فیلیپین داشت. از گروه C این رقابت‌ها، تیم‌های آرژانتین و فنلاند موفق شدند جواز حضور در مرحله یک‌هشتم نهایی را به دست آورند. در آخرین دیدار این گروه که پنجشنبه در شهر کزون برگزار شد، آرژانتین در جدالی نفس‌گیر و پنج‌سِته، فرانسه را شکست داد و بدون باخت در صدر جدول ایستاد.

آرژانتین در بیشتر دقایق دو ست ابتدایی عملکرد بهتری داشت، اما هر دو ست را با اختلاف اندک به حریف واگذار کرد و در عین حال فرانسه را تحت فشار گذاشت. در ادامه، قهرمان المپیک توانست نتیجه را جبران کرده و کار را به ست سرنوشت‌ساز پنجم بکشاند. با این حال، این آرژانتین بود که در لحظات پایانی درخشش بیشتری داشت و با کسب پیروزی نهایی، فرانسوی‌ها را غافلگیر و روانه خانه کرد.

لوسیانو ویسنتین، بازیکن جوان و پرانرژی آرژانتین، پس از این برد تاریخی گفت: «باورنکردنی بود! ما مقابل قهرمان دو دوره المپیک بازی کردیم، بنابراین این مسابقه برای ما فوق‌العاده بزرگ بود. البته فکر می‌کنم برای آنها هم همین‌طور. خیلی خوشحالیم؛ تیم ما دو ست را برد و وقتی عقب افتادیم، دوباره جنگیدیم و برگشتیم. این فرهنگ ماست؛ ما فقط می‌جنگیم و ادامه می‌دهیم.»

این پیروزی نه تنها صعود آرژانتین به جمع ۱۶ تیم برتر جهان را تضمین کرد، بلکه یکی از شگفتی‌های بزرگ رقابت‌ها را رقم زد؛ جایی که فرانسه مدعی، پیش از مرحله حذفی با جام خداحافظی کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار