کد: 215237028 شهریور 1404 ساعت 15:4321.1K بازدید

فدراسیون تیم پزشکی را مقصر دانست

اشک و خون و فریاد پایان ناباورانه کشتی دانیال!

کشتی جنجالی دانیال سهرابی و ابراهیم غانم کشتی‌گیر فرانسوی با شکست ضربه‌فنی نماینده ایران به پایان رسید.
اشک و خون و فریاد پایان ناباورانه کشتی دانیال!

به گزارش ورزش سه، پرحاشیه‌ترین کشتی امروز رقابت‌های جهانی در زاگرب در وزن ۷۲ کیلوگرم بین دانیال سهرابی و ابراهیم غانم مشهور برگزار شد که پس از شروع سریع دانیال و کش‌قوس‌های بعدی چانه کشتی‌گیر ایرانی دچار آسیب‌دیدگی شد که این مصدومیت باعث شد بارها کشتی قطع شود و در نهایت در دقیقه چهارم باعث شد کشتی قطع شود.

در حالی که به نظر با توجه به جراحت سهرابی تیم پزشکی باید چانه او را بانداژ می‌کرد در سه چهار ورود اولیه  به تشک تنها به پاک کردن محل زخم پرداختند و پس از  بانداژ را در دستور کار قرار دادند آن‌هم در شرایطی که کشتی   دچار تنش شدید شده و دو کشتی‌گیر یکسره بهم هجوم می‌آورند و محل زخم دانیال دچار خونریزی بیشتر شده بود.

این اتفاق تا جایی ادامه پیدا کرد که در وقت دوم دانیال پس از حملات پیاپی در انتظار تصمیم داوران برای اخطار دادن به کشتی‌گیر فرانسوی بود این‌بار از ناحیه ابرو مصدوم شد و ورود مجدد تیم پزشکی با اتمام وقت پزشکی کشتی‌گیر ایران با اعلام ضربه فنی به سود غانم که تا آن لحظه چهار بر دو از دانیال جلو بود اعلام شد.

این پایان غیر منتظره برای سهرابی بود که دو دقیقه دیگر  برای رقابت با حریف فرانسوی وقت داشت که با توجه به نفس و سبک کشتی به نظر می‌رسید او را شکست بدهد. اما با اتمام وقت پزشکی در میان اعتراض و اشکهایی که صورت خونین او را می‌شکافت حریف فرانسوی را برنده اعلام کردند . دانیال در این لحظات روی تشک نشسته بود و ضجه می‌زد  و این داد و فریاد دقایقی بعد از اتمام کشتی ادامه داشت و زمانی که او به کنار تشک رفت تا محل نبرد را ترک کند فریادی زد که دل دل هواداران در سالن را به درد آورد با این حال پایان کشتی رقم خوده و دیگر کاری نمی‌شد کرد اتفاقی که تیم پزشکی ایران در رقم خوردن آن مقصر به نظر می‌رسید.

رسانه رسمی کشتی بلافاصله بعد از این نبرد واکنش سریعی به این شکست داشت و نوشت: در مبارزه سهرابی با حریف فرانسوی پزشکان در باندپیچی چانه نماینده کشورمان کم کاری کردند تا با ادامه خونریزی وقت 4 دقیقه قانونی برای درمان به پایان برسد. همچنین داوران ضربه های سر غانم فرانسوی به نماینده کشورمان که باعث خونریزی از ناحیه چانه و ابرو شد را نادیده گرفتند و حتی یک اخطار به او ندادند.

این اتفاق در حالی رقم خورد که بابک شادگان پزشک رسمی مسابقات ایرانی است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار