کد: 215249028 شهریور 1404 ساعت 22:046.1K بازدید

هواداران بدانند که جبران می‌کنیم

حدادی‌فر: به مردم خوب شیراز تبریک می‌گویم

سرمربی ذوب آهن می‌گوید قطعا این باخت را در ادامه جبران خواهند کرد.
حدادی‌فر: به مردم خوب شیراز تبریک می‌گویم

به گزارش "ورزش سه"، قاسم حدادی‌فر پس از پایان دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و فجر سپاسی که با برد تیم شیرازی همراه بود، در کنفرانس خبری گفت: «حقیقتش علاقه‌ای به حضور در نشست خبری نداشتم اما به احترام شما آمدم. بازی امروز، بازی باکیفیتی بود و فکر می‌کنم تیم ما حتی شایسته پیروزی هم بود. متأسفانه روی یک اشتباه گل خوردیم و نتوانستیم به بازی برگردیم. امیدوارم در هفته‌های آینده این ناکامی را جبران کنیم.»

او در ادامه در خصوص قضاوت مسابقه تاکید کرد: «ترجیح می‌دهم وارد مسائل داوری نشوم؛ چون معتقدم صحبت در این باره نوعی بی‌احترامی به جامعه داوری و حتی بازیکنان خودم است. البته نبود VAR و استفاده از یک داور کم‌تجربه شبهه برانگیز است، اما باز هم احترام ویژه‌ای برای جامعه داوری قائلم.»

سرمربی ذوب‌آهن همچنین درباره تیم حریف گفت: «به مردم خوب شیراز تبریک می‌گویم که اینگونه تیمشان را حمایت می‌کنند. تیم فجر سپاسی واقعا تیم باکیفیتی است و آینده درخشانی دارد. آنها امروز هم بازی بسیار خوبی ارائه دادند.»

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش به شرایط ورزشگاه‌ها اشاره کرد: «متاسفانه در بیشتر نقاط کشور مشکل زمین چمن داریم. با این حال، وضعیت چمن ورزشگاه شیراز نسبتا مناسب بود، اما با توجه به امکانات این ورزشگاه، انتظار می‌رود در حفظ و نگهداری آن تلاش بیشتری صورت گیرد.»

حدادی‌فر در پایان گفت: «ما روی یک ضربه ایستگاهی و اشتباه فردی گل خوردیم. در بقیه دقایق، بازی پایاپای بود و حتی در نیمه دوم شرایط بهتری داشتیم. به بچه‌هایم خسته نباشید می‌گویم. مستحق باخت نبودیم و مطمئنم در هفته‌های آینده نتایج بهتری خواهیم گرفت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار