کد: 215249728 شهریور 1404 ساعت 22:198.1K بازدید

خطیبی تک و تنها روی نیمکت ماند! (عکس)

در جریان بازی امشب مس‌رفسنجان و شمس‌آذر قزوین دستیاران رسول خطیبی اجازه حضور روی نیمکت را پیدا نکردند.
خطیبی تک و تنها روی نیمکت ماند! (عکس)

به گزارش ورزش سه، تیم مس‌رفسنجان امروز در خانه برابر شمس‌آذر با تساوی بدون گل متوقف شد.

شاگردان خطیبی در این دیدار کاملا سوار بازی بودند و موقعیت‌های زیادی روی دروازه حریف خلق کردند اما درخشش علیرضا جعفرپور سنگربان شمس‌آذر باعث  شد تا تیم مهمان با خوش‌شانسی و یک امتیاز ارزشمند رفسنجان را ترک کند.

پیش از شروع این بازی به دلیل عدم انتخاب  در چهارهفته گذشته و معرفی مدیر تیم مس‌رفسنجان به سازمان لیگ، دستیاران رسول خطیبی اجازه حضور روی نیمکت را دریافت نکردند و خطیبی پیش از شروع بازی با یک شوک منفی مواجه شد و از میان همکاران خطیبی فقط مهدی کمیجانی که به عنوان مدیر موقت تیم به سازمان لیگ معرفی شده توانست روی نیمکت بنشیند.

2228196

این اتفاق برای مدیریت باشگاه یک لیگ برتری یک اشکال بزرگ محسوب می‌شود ‌و این باشگاه هرچه سریع‌‌تر باید مدیر تیم فوتبال خود را انتخاب و به سازمان لیگ معرفی کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار