به گزارش "ورزش سه"، مورینیو که در حال حاضر ۶۲ سال دارد، به جایی بازگشته است که مسیر مربیگریاش واقعاً از آن جا آغاز شد. پس از دوران کوتاه و ناموفق در فنرباغچه که با شکست دردناک در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا برابر خود بنفیکا به پایان رسید، آقای خاص با انگیزهای تازه به پرتغال برگشته است. او قراردادی امضا کرده تا دستکم تا سال ۲۰۲۷ هدایت بنفیکا را برعهده بگیرد، اما این غول پرتغالی بیتردید انتظار نتایج و جامهای زیادی را خواهد داشت.
وقتی از رافا بنیتس درباره بازگشت مورینیو به وطن پرسیدند، او نتوانست شور و هیجانش را پنهان کند. وقتی از او پرسیده شد که آیا دشمنیهای گذشته با گذر زمان فروکش کرده است یا نه، بنیتس روشن کرد که اگرچه این رقابت ممکن است ملایمتر شده باشد اما هرگز به طور کامل محو نشده است.
این مربی اسپانیایی در گفتگو با تلگراف در پاسخ به سوالی در این باره اظهار داشت: «چند بار در جلسات یوفا یکدیگر را دیدهایم و اوضاع خوب بوده اما هیچوقت چیزی فراتر از آن نبوده و این وضعیت تمام نشده است. ما هرگز درباره آن بازیها صحبت نکردهایم.»
از گلهای شبحگونه گرفته تا ضربات پنالتی، رویاروییهای لیورپول و چلسی در میانه دهه ۲۰۰۰ شبهای تاریخی اروپا را رقم زد. و در مرکز همه اینها، بنیتس و مورینیو بودند، درگیر نبردی بیپایان از جنس ذهن و تاکتیک.